Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / O nas

O nas

Čestitamo!

Lahko si oddahneš!

Konec je klikanja po spletu in iskanja čudežnih rešitev, zato se najprej lepo usedi, se sprosti in beri dalje.

Veseli smo te!

Si v okolju, kjer verjamemo vate!

VERJAMEMO:

 • da se lahko v svojem telesu počutiš vrhunsko;
 • da imaš lahko takšno postavo, kot si želiš, in to za vedno;
 • da se lahko pohvališ z zdravo mero samozavesti;
 • da imaš lahko toliko energije, kot si je želiš in tako dosegaš fantastične rezultate ne glede na to, s čim se v življenju ukvarjaš (tako na poslovnem kot na osebnem področju);
 • da lahko zopet zapneš tiste čudovite kavbojke, ki jih hraniš še iz šolskih dni;
 • da se lahko ponovno počutiš zapeljivo v svoji koži;
 • da imaš končno lahko čvrsto, mišičasto telo in z veseljem pričakuješ poletje, ko skočiš v kopalke;
 • da vse to lahko dosežeš na enostaven in zabaven način.

Prepričani smo, da se vsak posameznik v svojem življenju slej ko prej sooči z dejstvom, da si zdravje in počutje zaslužita največ pozornosti.

In čeprav večina v mladosti tako zdravje kot dobro počutje tretira kot nekaj samoumevnega, slej ko prej vsak ugotovi, da še zdaleč ni tako.

Prav tako pa hitro postane jasno, da svoj pravi potencial ne glede na to, s čim se v življenju ukvarjaš, lahko izpolniš samo pod pogojem, da tvoje življenje temelji na teh dveh stebrih uspeha.

No, da ti to zares uspe, pa kot ekipa poskrbimo mi.

KDO VERJAME?

Ekipa Golden Tree velja za nepremagljiv tim, ki ti pomaga, da enkrat za vselej premagaš tiste težave, ki sicer dan za dnem kvarijo tvoje razpoloženje in počutje in za katere se ti zdi, da z leti pač postanejo del tvojega vsakdana.

No, s pomočjo predanih posameznikov in ekipe strokovnjakov pa ti dokažemo, da še zdaleč ni tako. Ne glede na to, na kateri točki svojega življenja se nahajaš, vedi, da si s pomočjo pravih odločitev lahko povrneš super počutje in se razveseliš zdrave mere samozavesti.

In dokažem ti, da nam lahko 100-% zaupaš.

Verjamem, da imaš mogoče za seboj že več neuspelih poskusov iskanja podpore in pomoči, ki so vsakič znova trčili ob razočaranje in občutek nerazumevanja tvojih težav. No, danes pa je dan, ko se k sreči vse to popolnoma spremeni.

Te zanima, zakaj?

S ciljem priskočiti na pomoč čim večjemu številu posameznikov smo si kot podjetje postavili cilj, da na enem mestu, pod eno streho, združimo ključne rešitve, s pomočjo katerih posameznik brez večjih težav premaga nevšečnosti, ki so postale neljuba stalnica njegovega življenja.

Ni skrivnost, da gre za drzno in v očeh marsikoga nemogočo misijo, vendar smo prepričani, da nam bo cilj uspelo doseči. Med drugim tudi zato, ker sprotni rezultati kažejo, da smo več kot očitno na pravi poti.

Prepričani smo, da vsak posameznik v svojih rokah drži neizmerno moč, s katero lahko svoje življenje postavi na bistveno višji nivo, če je obdan s pravo ekipo in s kakovostnimi rešitvami.

Da je vse to čista resnica, pa potrdijo lastne izkušnje.

ZGODOVINA PODJETJA

Tako kot ti, sem bil ob vsakem obisku spletne trgovine s prehranskimi dopolnili tudi sam popolnoma zbegan in izgubljen.

Kopica različnih blagovnih znamk, na stotine sorodnih izdelkov in pomanjkanje pravih informacij so me prisilili, da sem moral v želji po boljšem počutju, večji količini energije in bolj čvrsti, fit postavi, ure in ure prebirati različna gradiva, da sem dobil vsaj približen občutek, kaj sploh potrebujem.

No, kljub vsej vloženi energiji pa sem bil večkrat močno razočaran, saj izbrani produkti niso prinesli želenih rezultatov.

Vse te izkušnje so mi dale jasno vedeti, da je skrajni čas za konkretno spremembo, saj sem bil prepričan, da v bitki s pomanjkanjem pravih informacij in učinkovitih rešitev nisem sam.

Zato je pred več kot desetimi leti padla odločitev, da se skupaj z dvema prijateljema lotim projekta, ki je za vedno spremenil tako naša življenja kot tudi življenja številnih posameznikov, ki so nam bili pripravljeni zaupati.

S skupnimi močmi smo začeli pisati zgodbo, ki se je do danes razširila že v več kot deset evropskih držav in s katero dan za dnem spreminjamo življenja vseh, ki želijo zasijati v najboljši možni luči.

NAŠE POSLANSTVO

S celostnim pristopom, ki temelji na kombinaciji kakovostnih izobraževalnih vsebin, rešitev v obliki prehranskih dopolnil in izdelkov za nego kože, združenih pod blagovno znamko Golden Tree, želimo vsakemu posamezniku pomagati na poti do:

 • bolj zdravega organizma,
 • vrhunskega počutja,
 • zdrave mere samozavesti

in posledično do maksimalnega koriščenja lastnega potenciala.

Ni skrivnost, da smo izjemno kritični in je le najboljše dovolj dobro za nas, saj je to tisto, kar si tvoje telo zasluži.

Se pa zavedamo, da visokoleteči cilj lahko dosežemo samo pod pogojem, da na vsakem koraku upoštevamo glavne vrednote, ki se odražajo v vsakem segmentu našega ustvarjanja.

NAŠE VREDNOTE

To so:

 • strokovnost,
 • inovativnost,
 • solidarnost,
 • iskrenost,
 • vztrajnost,
  in
 • kredibilnost.

Na račun teh vrednot in neizmernega zaupanja vse večjega števila posameznikov s skupnimi močmi pišemo zgodbo, ki osvaja Evropo.

Zgodbo, ki potrjuje, da lahko s podporo prave ekipe dosežeš veliko več, kot si sploh lahko predstavljaš in tako pozitivno vplivaš na čisto vse v svoji bližini.

Jasno, pod pogojem, da se v svojem telesu počutiš odlično, imaš ogromno energije in se lahko pohvališ z zdravo mero samozavesti.

In do vsega tega ti, če nam le daš priložnost, kot ekipa s pomočjo naših rešitev, pomagamo mi.

In ne pozabi …

 

Tvoje telo,

tvoje življenje,

tvoja izbira.

 

Miha Geršič podpis

Miha Geršič
CEO and Co-Founder

S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji