Ja, Miha!
Želim trenirati po najučinkovitejši metodi vadbe in oblikovati svojo sanjsko postavo

Kaj vsebuje Popolna Vadba II

Doživljenjski spletni dostop
do Popolne Vadbe II

 • 12 različnih vodenih vadb
 • 168 različnih vaj
 • 3 težavnostni nivoji za vsakogar
 • vzdržljive profesionalne elastike za vadbo
 • vadba za najhitrejšo telesno preobrazbo

Elastike
za vadbo

 • dolga elastika za vadbo zgornjega dela telesa
 • kratka elastika za vadbo spodnjega dela telesa
 • profesionalne vzdržljive elastike
 • idealne za ogrevanje in raztezanje

Vodeno raztezanje
(stretching)

 • zavaruj se pred poškodbami
 • povečaj fleksibilnost svojega telesa
 • izboljšaj svoje počutje

Koledarček:
60-dnevni koledarček

 • natančno spremljaj program vadbe
 • poskrbi za dodaten zagon
 • redno in temeljito spremljaj svoj napredek

Povabilo v zaprto
skupino na FB

 • Pridruži se tisočim, ki že vadijo po mojih programih.
 • Vključi se v pogovore o izzivih, trikih in uspehih.
 • Najdi dodatno motivacijo in zagon v skupini enako mislečih in ob njihovih preobrazbah.

24/7 podpora s strani ekipe profesionalnega osebnega trenerja

 • Ob nakupu Popolne Vadbe II sem ti z ekipo na voljo 24/7. Če imaš vprašanje, mi piši na email ali preko družbenih omrežij in v najkrajšem času ti bomo pomagali.
 • Vedno tebi v pomoč tako z nasveti kot motivacijo.
 • Štejem si v čast, da mi zaupaš svojo preobrazbo.

SKUPNA VREDNOST
POPOLNE VADBE II: 169,90 €

Danes prihraniš do -82,40%!

Izberi svoj paket

Paket 2

49,90 € 49,90 €

✔️ Popolna Vadba II

❌ Dolga elastika - lažja težavnost
❌ Kratka elastika - lažja težavnost
✔️ Dolga elastika - težja težavnost
✔️ Kratka elastika - težja težavnost

✔️Enkratno plačilo brez vezave
✔️14-dnevna garancija na zadovoljstvo ODDAJ NAROČILO!

Popolno Vadbo II preizkusite v celoti na moje tveganje! Če nad vadbo ne boste popolnoma navdušeni ali ne boste verjeli, da je to najučinkovitejša in najzabavnejša vadba, kar ste jih kadarkoli preizkusili, vam bom brez vprašanj vrnil celotno kupnino.
Vaši želeni rezultati v 14 dneh ali pa vrnem denar!

FAQ


Glavna razlika med Popolno Vadbo in Popolno Vadbo II je ta, da slednja temelji na strategiji metaboličnega vklopa.

Na račun tega Popolna Vadba II še bolj učinkovito uničuje odvečno maščobo in pripomore k ekspresnemu oblikovanje celotne postave.

To pa zato, ker Popolna Vadba II združuje tako visokointenzivne vaje z lastno telesno težo kot tudi vaje z elastiko. Pripomoček velja kot dodatna obremenitev, zaradi katere prihaja do maksimalne kontrakcije, posledično višjih vrednosti rastnega hormona in seveda hitrejše preobrazbe.

Treningi so razdeljeni v 3 različne nivoje, preko katerih se srečaš s kar 168 različnimi vajami.

Vodene treninge lahko spremljaš na telefonu, televiziji, tablici ali računalniku. Podprti so z vsemi navodili, ki jih potrebuješ. Izvajaš jih lahko, kjerkoli si.

To pomeni, da upoštevaš vadbeni program, ki te popelje od začetka do konca preobrazbe in tako s pomočjo učinkovitih treningov oblikuješ najbolj fit postavo svojega življenja.


Popolna Vadba II je namenjena tako ženskam kot moškim, ki so pripravljeni slediti točno določenemu razporedu treningov z namenom, da v čim krajšem času porabijo odvečno maščobo, izboljšajo mišični tonus in oblikujejo čvrsto, fit postavo.

Gre za strategijo, ki je namenjena vsem, ki se preobrazbe želijo lotiti na preverjen način, brez tveganja in seveda celostno.


Vsekakor!

Treningi znotraj programa niso omejeni s številom ponovitev temveč s časovnimi intervali. To pomeni, da vsak posameznik hitrost prilagodi svojim sposobnostim.

Pravzaprav lahko konstantno tekmuješ s seboj in dviguješ svoj nivo ter stopnjo aktivnosti.

Poleg tega pa lahko vse koncentrične vaje najprej oddelaš s parom lažjih elastik (rumene), potem pa celotno strategijo ponoviš še s parom težjih elastik (rdeče).

Garantiram ti, da izzivov ne bo manjkalo.

Ni važno, ali nekdo z vadbo šele začenja oziroma je aktiven že dlje časa. S pomočjo programa Popolna Vadba II definitivno dosežeš napredek.


Pri oblikovanju programa smo pomislili na čisto vse ovire, s katerimi se srečuje večina posameznikov.

Glede na to, da pri večini pomanjkanje časa predstavlja velik problem, smo oblikovali kratke, intenzivne in predvsem učinkovite treninge. Posamezna vadba ti ne bo vzela več kot 30 minut dnevno.

Poleg tega lahko razpored oziroma zaporedje treningov prilagodiš svojemu urniku in treninge izvajaš takrat, ko ti to najbolj odgovarja (zjutraj, dopoldan, popoldan, zvečer, mešano).


Daleč od tega!

Kljub slabi kondicijski pripravljenosti programu Popolna Vadba II lahko slediš.

Program je zasnovan tako, da posameznik intenzivnost oziroma zahtevnost prilagodi svojim fizičnim sposobnostim in tako postopoma napreduje. Naj te spomnim, da so intervali omejeni s časom in ne številom ponovitev, kar pomeni, da opraviš toliko ponovitev, kot jih zmoreš.

Pomembno je predvsem to, da se vsak potrudi po svojih najboljših močeh in v najkrajšem možnem času na zdrav in pravilen način doseže želen cilj oziroma oblikuje svojo sanjsko postavo.

Program je razdeljen na tri različne nivoje, kar pomeni, da je vsaka skrb odveč.


Seveda!

Kombiniranje različnih vadb je celo priporočljivo. Program Popolna Vadba II je sestavljen iz treh različnih oblik aktivnosti.

Glavnino programa predstavljalo krožni treningi oziroma FITKOTI. Glavna naloga teh je oblikovanje postave.

Poleg krožnih treningov pa se na urniku pojavita še dve obliki aktivnosti.

Prva je POTEP, pri kateri imaš popolnoma proste roke. Glede na to, da je priporočljiva daljša aktivnost, lahko takrat počneš praktično karkoli se ti zahoče. Lahko se podaš na kolesarski potep, pretečeš svojo najljubšo traso, odigraš partijo tenisa itd. Domišljiji pusti prosto pot.

Zadnja od treh pa sliši na ime SPROSTITEV. Ta je namenjena predvsem kakovostni regeneraciji. Gre za dneve, ko telesa ne obremeniš 100 %, ampak kljub temu nanj ne pozabiš. Takrat se lahko odpraviš na sprehod, se s kolesom podaš na tržnico, si privoščiš masažo ali meditacijo oziroma aktivnost, pri kateri se sprostiš in umiriš.


Čeprav treningi niso posebej prilagojeni za otroke oziroma mladostnike, se lahko pridružijo vadbi, a pod pogojem, da so deležni točnih navodil in popolnega nadzora. Predvsem v fazi razvoja in rasti je zelo pomembno, da med vadbo otroci vaje izvajajo popolnoma pravilno in kontrolirano.

Če ste kot starši oziroma skrbniki prepričani, da bo otrok oziroma mladostnik pod vašim nadzorom vaje izvajal pravilno in prevzamete vso odgovornost, potem se vam lahko pridružijo pri vadbi.


Daleč od tega, da bi bila prehranska dopolnila nujna, če želiš slediti programu Popolna Vadba II.

A če izbereš kakovostna in jih uporabljaš tako, kot je treba, so priporočljiva. Da slučajno ne narediš napake in da zagotovo izbereš prave, ti svetujemo, katera so tista, ki jih potrebuješ, in ti pomagamo z informacijami.

Kot že samo ime pove, gre za dopolnila, kar pomeni, da dopolnjujejo neko glavnino, ki pa je zdrav življenjski slog.

Je pa res, da pripomorejo k hitrejši, boljši preobrazbi in boljšemu počutju. Ne glede na vse pa kombinacija redne telesne aktivnosti in zdrave uravnotežene prehrane predstavlja glavnino uspešne preobrazbe.

Če se kdo iz kakršnih koli razlogov odloči, da dopolnila niso prava izbira, popolnoma spoštujemo njegovo odločitev in bo prav tako lahko dosegel želen rezultat.

O tem ni nobenega dvoma.


Program Popolna Vadba II je primeren tako za moške kot ženske vseh starostnih skupin. Poleg tega so vaje omejene s časovnimi intervali, kar pomeni, da vsak posameznik opravi toliko ponovitev, kot jih lahko.

Za še boljšo motivacijo lahko treninge izvajaš v paru in tako skupaj s trening partnerjem oblikuješ najbolj fit postavo svojega življenja. Spol in starost ne igrata nobene vloge. Pomembna je le želja in predanost cilju.


Želimo si, da POPOLNI VADBI II lahko sledi čisto vsak posameznik, ne glede na to, od kod prihaja, kje živi in s čim se ukvarja. Zato smo oblikovali treninge, pri katerih ne potrebuješ čisto nobene drage opreme, naprave ali fitnes studia.

Vse, kar potrebuješ, je nekaj malega prostora, par elastik, ki jih prejmeš skupaj s programom, in veliko željo ter predanost cilju.


Plačilo lahko opraviš na tri različne načine:

 • po povzetju,
 • preko kreditne/debetne kartice ali
 • preko storitve PayPal.


Od trenutka, ko uspešno zaključiš svoje naročilo, je rok dobave dva delovna dneva. V primeru, da imaš glede dostave kakršne koli želje (kasnejša dostava, drugačen naslov, ura itd.), nam to sporoči na info@popolnapostava.com in brez težav upoštevamo tvoje želje.


Kljub temu da je v ospredje postavljena vadba, nikakor nismo pozabili na prehrano. Vsi se dobro zavedamo, kako pomembna je pravilna, zdrava in uravnotežena prehrana, če želimo v celoti oblikovati postavo.

Zato smo se odločili, da združimo navodila in nasvete in jih oblikujemo v preproste zapovedi, s pomočjo katerih oblikuješ svoj jedilnik in se tako še hitreje pomikaš proti cilju. Ne želimo, da bi te neka dieta obremenjevala in te ovirala na poti do sanjske postave.

Cilj je, da razumeš, kaj je tisto, kar lahko ješ, kdaj in v kakšnih količinah, ter da s pomočjo teh informacij oblikuješ zdrav življenjski slog, v katerem uživaš in se dan za dnem bližaš svojemu cilju. Če pa se slučajno zgodi, da se znajdeš v slepi ulici, smo ti vedno na voljo za vse dodatne informacije in ti z veseljem pomagamo.


Popolna Vadba II je edinstven vadbeni program, ki temelji na metodi metaboličnega vklopa in se od ostalih razlikuje predvsem po svoji učinkovitosti in prilagodljivosti.

Gre za prvi program, ki upošteva izsledke raziskav, kar se kaže v točno določenih intervalih. Razmerje med intervali visoke in nizke intenzitete, kot jih spoznaš med treningi, dokazano velja za najučinkovitejšega, kadar želiš porabiti odvečno maščobo. S svojo učinkovitostjo šokira skoraj vsakega posameznika.

Poleg tega pa smo treningu dodali učinkovite vaje z elastikami, s pomočjo katerih aktiviraš mišična vlakna, dvigneš delež rastnega hormona in tako pospešiš oblikovanje postave.

Da pa slučajno ne narediš kakšne napake pri sami izvedbi, te ves čas spremljam s točnimi in jasnimi navodili, ki poskrbijo, da vsak trening zaključiš kot zmagovalec.

Dejansko ne obstaja vadbeni program, ki bi temeljil na metodi metaboličnega vklopa in bi vključeval še idealno razmerje med intervali.

Prednost Popolne Vadbe II pa je tudi prilagodljivost, saj lahko vse treninge povsem prilagodiš svojemu urniku in obveznostim.

Gre za program, ki se preobrazbe loti celovito in je namenjen vsakomur, ki ima željo preoblikovati postavo in je pripravljen v to vložiti nekaj truda.


Ne glede na starost lahko vsi zdravi posamezniki sledijo programu Popolna Vadba II.

Poleg tega, da so vaje omejene s časovnimi intervali, kar pomeni, da vsak posameznik opravi toliko ponovitev, kot jih lahko, so nekatere (zlasti težje) predstavljene tudi v lažji različici.

S pomočjo omenjenega programa porabiš odvečno maščobo, povečaš delež zdrave mišične mase in izboljšaš kondicijsko pripravljenost. Tako pozitivno vplivaš na svoje počutje, zdravje in samozavest.


Glede na to, da osnovo Popolne Vadba II predstavljajo visokointenzivni intervalni treningi, ki vključujejo tudi razne poskoke in zahtevne vaje, ti odsvetujemo, da bi v času nosečnosti sledila omenjenemu programu.

Svetujemo ti, da vseeno poskrbiš za primerno telesno aktivnost in tako poskrbiš za čim boljše počutje v času nosečnosti. Predvsem daljši sprehodi so več kot priporočljivi.


Na žalost ne moremo posredovati odgovora, ki bi veljal za vse. Žensko telo se v času nosečnosti in poroda prilagodi številnim spremembam. Odvisno od posameznice pa je, kaj te spremembe pomenijo za njeno telo oziroma koliko časa bo potrebovala, da se vrne v stanje, ko lahko popolnoma obremeni svoje mišice.

Priporočljivo je, da po porodu vsaka ženska poskrbi za svoje počutje, zdravje in mišični tonus, vendar pa svoje telo lahko popolnoma obremeni šele takrat, ko ji to dovoli osebni zdravnik oziroma specialist.


Glede na to, da gre za visokointenzivne treninge, v katerih se pojavijo praktično vsi gibalni vzorci in obremenimo vse mišične skupine, je treba v primeru kakršnih koli poškodb o primernosti programa govoriti s svojim osebnim zdravnikom oziroma specialistom.

Moramo se prepričati, da slučajno ne bi poslabšali stanja. V primeru, da se počutiš dobro in je obdobje rehabilitacije za teboj, potem sam trening ne predstavlja nobene ovire.


Pester urnik, ogromno obveznosti, premalo časa itd. Točno vem, o čem teče beseda. Gre za življenjski slog, ki je vse pogostejši in tega se še kako dobro zavedam. Vedno poudarjam, da je preobrazbo treba prilagoditi življenjskemu slogu in nikoli obratno, ker v tem primeru prej ko slej popustiš.

Popolno Vadbo II izvajaš 4-krat tedensko po 30 minut.

Tako praktično brez pritiska oblikuješ fantastičen življenjski slog, ki te nagradi z najboljšim možnim darilom - to si ti v svoji najboljši možni različici.


Zavedam se, da so obljube samo obljube, dokler teh ne potrdijo dejanja.

Zato v celoti preizkusi Popolno Vadbo II na moje tveganje in če te vadba popolnoma ne navduši ali pa ne verjameš, da je to najbolj učinkovita in zabavna vadba, ti bom brez vprašanj vrnil celotno kupnino.

Vem, da obstaja velika verjetnost, da imaš slabe izkušnje z raznimi programi in pristopi k preoblikovanju postave.

In ravno zato želim zate odstraniti celotno tveganje in ga prevzeti nase - da lahko ti brez strahu in v miru preizkusiš program Popolna Vadba II na lastni koži.

Verjemi, da tega ne bi počel, če v svoj program ne bi zaupal 100 %!


Naj ti povem, da se večina počuti podobno. Večina mojih strank ima velik odpor do fitnesa, ker iskreno niso vedeli, kaj početi, kako trenirati in zdelo se jim je, da čisto vsi gledajo samo njih in se jim na račun nevednosti posmehujejo.

Ker je občutek res neprijeten in si ne želim, da bi se kdorkoli po nepotrebnem srečal s to situacijo, sem se odločil, da pripravim program vadbe Popolna Vadba II, ki ga lahko v celoti oddelaš doma …

Še posebej, ker vem, da lahko doma dosežeš enake ali celo boljše rezultate kot v fitnesu, saj te ne obremenjuje mnenje ostalih in pri vadbi lažje daš vse od sebe.

Na račun metode metaboličnega vklopa zagotovo dosežeš hudo dober napredek, ki bo presenetil še tebe.

To ti obljubim!

Če tega ne dosežeš, pa te varuje 14-dnevna 100% garancija na zadovoljstvo.


Brez vsakega dvoma je motivacija eden od ključnih dejavnikov, če želiš doseči zastavljeni cilj. Je pa res tudi to, da na poti do vrha zagotovo naletiš na ovire, ki so sestavni del vsake preobrazbe.

Pomembno je, da v tistem trenutku ohraniš bistre misli, se ne ustrašiš in pametno ukrepaš.

Zapomni si, v to preobrazbo ne greš sam oz. sama! Ni važno, s kakšno težavo se soočiš, vedno sem ti na voljo in z veseljem priskočim na pomoč.

Prav tako pa lahko vedno računaš na podporo ostalih, ki so del naše zaprte Facebook skupine. To je spletno mesto, kjer si pomagamo, se spodbujamo, skrbimo za dodatno motivacijo, se skupaj veselimo odličnih rezultatov in poskrbimo, da ves čas napredujemo.

Program temelji na novi metodi metaboličnega vklopa, ki znanstveno dokazano:

 • pospeši tvoj metabolizem v najkrajšem času,
 • kuri odvečno maščobo še 38 ur po končani vadbi (tudi ko spiš) in
 • poveča mišični tonus, s čimer učvrstiš in oblikuješ svoje telo.

Metoda metaboličnega vklopa za razliko od ostalih programov vsebuje dve najučinkovitejši vrsti vadb, ki poskrbita za optimalno telesno preobrazbo. HIIT pospeši presnovo, elastike za mišični tonus pa z regeneracijo po vadbi zagotovijo, da telo kalorije kuri še 24 do 72 ur po končani vadbi, pri tem pa kot vir energije ne porablja mišic ampak maščobo.

© PopolnaPostava.com
Vse pravice pridržane