Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Nasveti / Active Move – izkušnje uporabnikov
 

Active Move – izkušnje uporabnikov

Predviden čas branja: 5 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 02/11/2022
Active Move – izkušnje uporabnikov

Se ti zdi, da v tvojem življenju ni več prostora za tek, hojo v hribe ali druge priljubljene aktivnosti, ki zahtevajo dobro gibljivost sklepov?

Če je tvoj odgovor pritrdilen … iskreno sočustvujemo!

Ne glede na to, kako obupno se v tem trenutku počutiš, si zapomni tole: ni še čas za predajo in vdanost v usodo! Še vedno imaš vse možnosti za aktivno življenje brez bolečin …

Izjemno pozitivne izkušnje naših uporabnikov po jemanju naravnih kapsul Active Move dokazujejo, da je okorno telo in »zarjavele« sklepe spet mogoče spraviti v pogon.

Če te navdajajo dvomi in ne verjameš, da bi omenjene kapsule lahko tudi tebi spremenile življenje, si preberi izkušnje uporabnikov iz prve roke …

Iskreno? Kljub vrhunski sestavi kapsul je tudi večina izmed njih sprva dvomila o njihovem dejanskem učinku …

No, naj spregovorijo njihove zgodbe …

5-zvezdic-150x20

»Res je, kar obljubljajo. Že po nekaj dnevih uživanja sem v kolkih in kolenih čutila manj bolečin, zdaj po mesecu in pol pa skoraj nič več, tudi če prehodim nekaj km, ki jih pred tem sploh nisem mogla.
Priporočam!«

Majda [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

»Dodatek sem jemala 3 mesece in sem bila zelo zadovoljna z izboljšanjem. Bolečine v kolenu so se močno zmanjšale in tudi zatekanja skoraj ni bilo več. Zdaj, pol leta pozneje, bom naročila nov paket, saj učinek postopoma popušča.«

Nina G. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

»Zelo dobro, na začetku sem jemala po navodilih 2 meseca brez prekinitve, naslednjič pa spet ob bolečinah 1 mesec, vmes sem pa brez bolečin 2-3 mesece. Še vedno pogosto delam vaje, ki sem se jih naučila na protibolečinski fizioterapiji in sem zelo vesela, da nimam več močnih in stalnih bolečin v hrbtu, rokah in nogah. Lep pozdrav, Jana«

Jana Z. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

»Kot ste oglaševali, po mesecu dni jemanja Active Move bolečina v kolkih in križu zelo izzveni. Redno jemanje in še gibanje zelo olajša življenje. Naročil sem že Vaše veliko pakiranje za nadaljevanje terapije.
Hvala in lep pozdrav!
Janez L.«

Janez L. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

»To sem kupila za mamo, ki ima težave z gležnjem, in sicer v takšni meri, da že nekaj časa ni sedela na sedežni, ampak je v na pol ležečem položaju iskala pozo, v kateri ne bi imela bolečine. Skoraj vsako noč pred spanjem je morala vzeti protibolečinsko tableto. Tudi stopala ni nanjo s svojo težo in jo je krivila, da je noga že očitno kriva na pogled. Sedaj oz. po jemanju kapsul je situacija sledeča; mama normalno sedi na sedežni in nima bolečin. Na deformirano nogo še vedno ne more stopati 100%, kar je tudi razumljivo. Ta sprememba je bila vidna že po 10 dneh jemanja. Mama je tako zadovoljna, da so njene prijateljice ravno tako začele z jemanjem.«

Aida S. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

»Pozdravljeni,
po nekajmesečni uporabi Active Move lahko rečem, da res pomaga. Imam 2-3 stopnje obrabe hrustanca v kolenu in natrgan meniskus. Bila sem pri dveh ortopedih, eden samoplačniško, ki mi je želel “prodati” terapije v vrednosti od 200 evrov do 3800 evrov-po kolenu! Ampak nikjer nisem imela zagotovila, da bo vsaj 50 % bolje na daljši rok. Preko zdravstva pa je ortoped “ugotovil”, da sicer nisem športnica in da pač naj se držim omejitev, ki mi jih je dal. Se sicer že bližam 60. letu, vendar sem bila tedensko dokaj aktivna v hitri hoji (cca 40 km). Pred letom in pol se mi je vse sesulo, komaj sem zmogla službo, imam stoječe delo. Posledično ker sem obmirovala so se mi začeli nabirati kilogrami. Slučajno sem našla vaš izdelek… po tolikem času lahko rečem, da mi težave olajša. Še čutim “zbadanje” ampak po stopnicah grem kot odrasla in ne kot mali otrok, ki prestopa po eni nogi. Ne upam si še v hribe… to je moj naslednji izziv.
Dolgo sem čakala na oceno, ker sem bila nejeverna…
Vendar hvala Vam, da ste.
Lp Ida«

Ida K. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

»Že po 1. škatlici čutim razliko.
Zaradi težke prometne nesreče pred 3 leti, ko sem imela 19 zlomov, sem imela velike težave pri gibljivosti vratu in komolca. In bolečine v hrbtenici. Zmanjšala se je bolečina.«

Blanka V. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

»Po dveh mesecih jemanja Active Move je bolečina v gležnju in stopalu prenehala. Upam, da tako tudi ostane. Po zdravniškem mnenju in slikanju stopala je bolečina posledica obrabe sklepa.«

Jerneja P. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

»Meni je izdelek zmanjšal bolečine tako v sklepih kot v hrbtenici.«

Toni B. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

»Zaradi obrabe hrustanca so me bolela kolena, najbolj ponoči. Odkar jemljem Active Move je bolečina izvenela.«

Staša P. [preverjen kupec]

Verjetno ti je po prebranem jasno, da še nič ni izgubljeno, saj lahko s pravilnim pristopom dosežeš gibljivo in lahkotno telo brez bolečin.

Potreben je le en korak v pravo smer in vse je lahko drugače …

Izkušnje zadovoljnih uporabnikov dokazujejo, da Active Move pomaga odpravljati bolečine v sklepih, redno jemanje pa pomaga izboljša fleksibilnost in gibljivost sklepov.

Če te še vedno navdajajo pomisleki glede naročila, naj ti za konec namignemo še tole: v primeru, da ne opaziš želenih rezultatov, ti denar v celoti povrnemo – v roku 60 dni nam lahko vrneš prazno embalažo, mi pa ti brez vprašanj povrnemo kupnino.
Golden Tree Active Move - izkušnje uporabnikov

Skrb glede naročila je tako popolnoma odveč, saj sta tvoje zdravje in 100-% zadovoljstvo naši glavni prioriteti.

Po hvaležnih sporočilih, ki vsak dan prihajajo v naš e-nabiralnik, ne dvomimo, da bodo kapsule Active Move navdušile tudi tebe.


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Golden Tree o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna vadba 2.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
100% naravna mešanica sedmih aktivnih sestavin s trojnim delovanjem, ki pomaga podpirati zdravje in gibljivost sklepov ter pomaga odpravljati bolečine v sklepih.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji