Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Popolna Postava

Popolna Postava

golden tree rebrandPo letih uspešnega poslovanja smo se z ekipo Popolne Postave odločili, da uberemo novo pot.

Portal Popolna Postava je bil sprva osredotočen na hujšanje in preoblikovanje telesa po nasvetih prehranskega strokovnjaka in ustanovitelja blagovne znamke, Mihe Geršiča. Redno smo delili najnovejše trike za popolno postavo, nove pristope k zdravi prehrani, slastne recepte in najučinkovitejše vaje, ki temeljijo na znanstvenem pristopu.

V vseh teh letih smo sodelovanje uspešno vzpostavili še z mnogimi drugimi strokovnjaki, ki so specializirani za različna področja.

Ker se naš krog strokovnjakov še vedno vztrajno širi, smo se odločili, da se združimo: odslej bomo z vami pod novim imenom Golden Tree.

Postati želimo vodilno podjetje na področju EU, ki posameznikom s pomočjo preverjenih informacij in kvalitetnih storitev pomaga zaživeti življenje, ki si ga zaslužijo.

Ker se zavedamo, da optimalen življenjski slog, ki temelji na uravnoteženi prehrani, redni telesni aktivnosti in kvalitetnem počitku, odpira vrata izpopolnjenju življenja in hkrati predstavlja ultimativno rešitev za večino zdravstvenih težav, s katerimi se srečuje ogromno število ljudi, se čutimo dolžne, da to spoznanje delimo z ostalimi.

Pod nobenim pogojem potencial posameznika ne more biti 100 % izkoriščen, če življenjski slog ni prilagojen njegovim ciljem. Sama odgovornost pa je še toliko večja, ker vemo, da smo eni redkih, ki se tega dejansko zavedamo.

V prihodnje bomo delili še več koristnih nasvetov in strokovnih informacij z različnih področij medicine, dobrega počutja in lepo oblikovanega telesa.

P. S. Brez skrbi, vse informacije, recepti in ostale vsebine bodo še vedno na voljo na novem portalu.

S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji