Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Strokovnjaki

Strokovnjaki

Pri Golden Tree smo ponosni, da lahko sodelujemo z najboljšimi strokovnjaki z njihovih področij. Dolgoletne izkušnje in želja pomagati ljudem sta glavni vrlini naših strokovnjakov, skupaj z našo ekipo pa te zagotovo popeljejo do boljšega zdravja in počutja.

Miha Geršič

Strokovnjak za telesno preobrazbo in zdrav življenjski slog

Miha Geršič, soustanovitelj portala Golden Tree, ki na področju zdravega življenjskega sloga velja za eno izmed vodilnih spletnih strani.

SSSabine

Sabina Blumauer

Strokovnjakinja za primarno telesno držo (Gokhale metoda), coachinja, vodja vadb in izobraževanj

Sabina Blumauer je biologinja, ki se od leta 2013 profesionalno ukvarja z odpravo bolečin v hrbtu s pomočjo ponovne vzpostavitve primarne telesne drže. Poučuje po sistemu Gokhale metode in je ena od redkih učiteljev v Evropi.

matic-fabjan

Dr. Matic Fabjan

Plastični kirurg

Dr. Matic Fabjan je specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije. Je eden od soustanoviteljev klinike Estetika Fabjan, kjer so v zadnjih dveh desetletjih delovanja pomagali že več kot 10.000 pacientom. Ukvarja se s posegi estetske kirurgije, ambulantnimi estetskimi posegi in laserski posegi.

dr-eric-wood

Dr. Eric Wood

Doktor naturopatije in licencirani teocentrični specialist

Dr. Eric Wood je doktor naturopatije z licenco v zveznem okrožju Kolumbija (Washington D.C.) in diplomant Kanadske univerze za naturopatsko medicino. Komisija za versko svetovanje in zdravljenje mu je dodelila licenco strokovnjaka za teocentrično zdravljenje

Tamara Simovič

Osebna trenerka

Moje ime je Tamara Simovič, sem mednarodno certificirana osebna trenerka in strokovnjakinja za oblikovanje telesa za ženske. Program Popolna Bejba sem ustvarila z namenom, da pomagam vsem ženskam vrniti njihovo življensko energijo, samozavest in postavo, ki si jo želijo in zaslužijo.

dr-mitja-maechtig

Dr. Mitja Mächtig

Specialist ortopedske kirurgije

Dr. Mitja Mächtig je specialist ortopedske kirurgije. Svoje delo opravlja v Kirurškem sanatoriju Rožna dolina in v Splošni bolnišnici dr. Franca Derganca Nova Gorica, kjer izvaja številne operativne posege.

Alja Malis

Osebna trenerka

Alja je ustanoviteljica in vodja Vadbene klinike. Prvič je rodila s carskim rezom, drugič pa vaginalno. Vmes je izkusila veliko težav sodobnih mamic, od bolečin v medenici in simfizi do diastaze rektusov (razmik trebušnih mišic). Vse je uspešno sanirala sama, pomagala pa je tudi na tisoče drugim mamicam.

Primarij Darija Strah, dr. medicine

Primarij Darija Strah, dr. medicine

Specialistka ginekologije in porodništva

Že 25 let išče nove rešitve in zdravljenja žensk v vseh obdobjih življenja. Je ustanoviteljica zasebnega centra Diagnostični center Strah-PCOS klinika v Domžalah in strokovno skrbi za vse tegobe ženskega zdravja.

Tina_Fabjan__dr._dent._med

Tina Fabjan, dr. dent. med.

Doktorica dentalne medicine

Doktorica Tina Fabjan je diplomirala leta 2005 na Medicinski fakulteti v Ljubljani, svoje strokovno znanje pa je kasneje na področju različnih zobozdravstvenih storitev nabirala po celem svetu.

S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji