Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Preobrazbe / Sprijazni se!
 

Sprijazni se!

Predviden čas branja: 1 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 28/10/2021
Sprijazni se!

“Sprijazni se!”

Ta stavek posamezniki, ki želijo izgubiti odvečne kilograme, a jim ne uspe, zelo pogosto slišijo. Pa najsi bo od drugih ali kot zven svojih misli. Jaz se s tem nikakor ne strinjam! Ne, ni se ti potrebno sprijazniti z obstoječim stanjem. Zaslužiš si, da se v svoji koži počutiš najboljše. Izredno sem vesel, ko to spoznajo tudi moji varovanci. Predstavljam ti Meliso.

Melisa pravi:

“Z odvečnimi kilogrami sem se borila celo življenje. Vedno sem bila “prijetno popolnjena” in s tem sem se celo sprijaznila dokler ni tehtnica pokazala 85,8 kg. Jezna sem bila nase, ker sem to dopustila. Bližnji so mi govorili, da sem prestroga do sebe kajti po dveh porodih je čisto normalno imeti kakšno “kilco” več. S tem izgovorom se nisem strinjala in v trenutku mi je naredilo “klik” v glavi. Postavila sem si meni realen cilj: povrniti prednosečniških 75 kg. Ko sem dosegla ta svoj prvi cilj (75kg), sem si postavila drugega ( 70kg ), tretjega ( 65kg ) in četrtega ( 60kg ). Za dosego vseh teh ciljev so mi pomagali okusni FPP recepti in FPP vaje, ki sem jih pridno delala v fitnes centru, kot v navodilih. Objave sotrpinov v facebook skupini Golden Tree pa so mi dajale zalet takrat, ko sem želela obupati. S samo spremembo prehrane, gibanjem, vztrajnostjo in trmo, sem izgubila 25,8 kg. Ampak dragi moji imam še peti cilj ….. haha… moja zgodba se še nadaljuje. 😉 ” – Melisa G.

Melisa bravo! Resnično sem ponosen nate. 👌

Tudi ti pogosto slišiš besedici “sprijazni se”?

V ponos mi je, ko vidim rezultate, ki jih dosegajo moji varovanci. Štejem si v čast, da svojo preobrazbo zaupajo meni in ekipi Golden Tree.

Večina ljudi, ki preoblikuje svojo postavo z našimi programi, je v preteklosti že uspešno shujšalo, a so vedno znova postali žrtev yo-yo efekta, ki praktično izniči ves tvoj trud, saj na koncu tvoja tehtnica kaže več kot pred začetkom diete.

Zato me najbolj razveseljuje dejstvo, da večina varovancev Golden Tree sprejme nov, zdrav način življenja. Tako obdržijo popolno postavo na dolgi rok.

Tebi so danes takšni rezultati še lažje in hitreje dosegljivi. Z ekipo Golden Tree smo razvili nov program vodene vadbe Popolna Vadba II, ki vključuje visoko intenzivno intervalno vadbo in obremenitveno vadbo z dolgimi in kratkimi elastikami…

Ali z drugimi besedami, gre za optimalno kombinacijo za ekspresno kurjenje maščob.

Če si želiš shujšati 5, 10 ali 15 kilogramov in oblikovati popolno postavo, ter se izogniti yo-yo efektu …

Potem moraš nujno potencial Popolne Vadbe II izkoristiti tudi ti.

⇒ Priskrbi si svoj program Popolna Vadba II in si zagotovi ekspresno preobrazbo.

P.S. In ne odlašaj. Če kdaj, potem je danes idealen trenutek, da se lotiš uspešnega hujšanja.

Napišiva skupaj še eno zgodbo o uspehu.


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Golden Tree o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna vadba 2.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
Glavna naloga je aktivacija mehanizma metaboličnega vklopa, ki predstavlja osnovo najnovejšega programa.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji