Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Strokovnjaki / Dr. Eric Wood

Dr. Eric Wood

Doktor naturopatije in licencirani teocentrični specialist

Dr. Eric Wood je doktor naturopatije z licenco v zveznem okrožju Kolumbija (Washington D.C.) in diplomant Kanadske univerze za naturopatsko medicino. Komisija za versko svetovanje in zdravljenje mu je dodelila licenco strokovnjaka za teocentrično zdravljenje. To mu omogoča, da lahko izvaja najrazličnejše neinvazivne načine zdravljenja in terapije, ki ne temeljijo na zdravilih. Pri svojem delu kot bistveno silo, ki ljudem pomaga ozdraveti, prepoznava duhovnost.

Splošno zdravniško prakso opravlja na celosten način, ki ga podkrepi s strokovnim znanjem zlasti s področij onkologije, bolezni, povezanih z biotoksini iz okolja, in preventivnega zdravstva, ukvarja pa se tudi s počutjem otrok, težavami z nadledvično žlezo, prebavo, utrujenostjo in hormoni.

Dr. Wood je leta 2009 kot štipendist ILAD skupaj s priznanimi strokovnjaki, kot so dr. Richard Horowitz, dr. Quincai Zhang in dr. Bernard Raxlen, zaključil študijo o boleznih, ki jih prenašajo klopi. Trenutno kot štipendist zaključuje študijo pri dr. Ritchieju Shoemakerju, strokovnjaku za plesni/biotoksine. Kot opazovalec in prostovoljec je sodeloval tudi na nekaterih najpomembnejših integrativnih klinikah za raka v Severni Ameriki, vključno s kliniko Issels, Medicorjem in ameriškimi centri za zdravljenje raka.

Kot nacionalno priznani strokovnjak naturopatije se pojavlja na različnih televizijskih mrežah Severne Amerike, kot so FOX, NBC, ABC in CW.

V prostem času se navdušuje nad glasbo in je pevec v Miami Lyric Opera.

Izvedi več o Dr. Eric Woodu in njegovem delu:

https://drericwoodnd.com/

Facebook

LinkedIn

Naš strokovnjak za naturopatsko medicino Dr. Eric Wood, priporoča naslednji izdelek: Complete Biotics in Liver Complex.

S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji