Q10 1 + 1 gratis

19,90  vključno z DDV

  • favorite 50 mg koencima Q10.
  • favorite Vsebuje vitamin B1.
  • favorite Vsebuje vitamin E.
  • favorite Z dodatkom selena.
  • favorite Primeren za vegane.
  • favorite Ne vsebuje laktoze.
  • favorite Proizvedeno v Evropi.

Pakiranje: 30 vegetarijanskih kapsul (11,2 g)
Število odmerkov: 30

1x 19,90 €
na kos
NAJ IZBIRA
3x 17,90 €
na kos
6x 15,90 €
na kos

-
+
Akcijska cena:
Tvoj prihranek:
Brezplačna dostava nad 100€!
Predviden čas dostave: 1 - 2 dni
Vračilo denarja
100% varen nakup
Več načinov plačila

Golden Tree Q10 je napredno prehransko dopolnilo, ki pomaga do kar se da dobrega počutja.

Gre za specifično kombinacijo večih sestavin, med katere sodijo:

✅ koencim Q10,
✅ vitamin B1,
✅ vitamin E in
✅ selen.

Tako učinkovine kot odmerki so izbrani premišljeno, da bi organizmu zagotovili točno to, kar najbolj potrebuje – tako posameznik lažje izkoristi svoj lastni potencial ne glede na starost, spol, fizično pripravljenost ali poklic, ki ga opravlja.

Ključne sestavine:

Koencim Q10 – spojina, ki je v telesu naravno prisotna. Je eden ključnih akterjev pri delovanju energetskega metabolizma. To pa zato, ker gre za snov, ki metabolnim encimom omogoča nemoteno delovanje in tako telesu omogoča maksimalen energetski izkoristek. Zato ni naključje, da se v vsaki kapsuli rešitve Golden Tree Q10 nahaja kar 50 miligramov te nepogrešljive spojine. In čeprav ima organizem sposobnost lastne sinteze te pomembne snovi, ne smemo pozabiti na dejstvo, da sposobnost telesa za tvorbo koencima Q10 po 20. letu začne upadati, zato se ta spojina pogosto pojavlja v obliki prehranskega dopolnila in je nadvse priljubljena predvsem pri tistih posameznikih, ki želijo ohranjati aktiven življenjski slog.

Koencim Q10

Da koencim Q10 resnično pokaže svoj pravi potencial, je zelo pomembno, da ga podprejo tudi ostali elementi. Zato ni naključje, da prehransko dopolnilo Golden Tree Q10 vsebuje tudi vitamin B1 oziroma tiamin. Gre za mikrohranilo, ki prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k delovanju živčnega sistema in k normalnemu psihološkemu delovanju, poleg tega pa ima pomembno vlogo tudi pri delovanju srca.

Še zdaleč pa vitamin B1 ni edini podporni steber koencima Q10. Rešitev Golden Tree Q10 poleg koencima Q10 in vitamina B1 vsebuje tudi vitamin E. Razlog za to je naslednji: vitamin E ima namreč pomembno vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, kar je ključnega pomena, če želimo svoje telo ohraniti v kar se da dobri formi. No, to pa še ni vse …

Q10 1 + 1 gratis

Zadnji del že tako učinkovite rešitve Golden Tree Q10 predstavlja še mikrohranilo selen. Gre za mineral, ki se lahko pohvali s številnimi funkcijami, saj prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov, poleg tega pa ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema, delovanju ščitnice in pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Glede na vsa zgoraj našteta dejstva je več kot očitno, da je Golden Tree Q10 veliko več kot samo prehransko dopolnilo. Gre za rešitev, namenjeno vsem tistim, ki resnično želite izkoristiti svoj potencial, poleg tega pa vam je pomembno, da se v svojem telesu počutite kar se da dobro, da se lahko pohvalite z zdravo mero samozavesti in skrbite za kar se da aktiven življenjski slog.

Vse to s pomočjo rešitve Golden Tree Q10, ki je zasnovana na način, da z eno samo kapsulo na dan svoj organizem razveselite s kar štirimi izredno pomembnimi hranili, ki na široko odpirajo vrata do boljšega počutja.

Zato je skrajni čas, da si zagotovite svoje pakiranje Golden Tree Q10 in prevzamete kontrolo nad svojim počutjem.

Količine učinkovin
Aktivne učinkovine Na 1 kapsulo% PDV*
Koencim Q1050 mg/
Vitamin E12 mg100 %
Selen55 µg100 %
Izvleček plodu črnega popra,
– od tega: piperin
2 mg
1,9 mg
 /      
Vitamin B1 (tiamin)1,1 mg100 %

*Priporočen dnevni vnos

Sestava

Sestavine (na 1 kapsulo): sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, hidroksipropilmetil celuloza (kapsula), koencim Q10 (ubikinon) 50 mg, DL-alfa-tokoferil acetat (vitamin E 12 mg/100%*), s selenom obogateni kvasi (selen 55 µg/100 %*), sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, izvleček plodu črnega popra (Piper nigrum L.) 2,0 mg s 95 % piperina (1,9 mg), tiamin hidroklorid (tiamin (vitamin B1) 1,1 mg/100 %*).
*Priporočen dnevni vnos

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: vzemite 1 kapsulo na dan po obroku, skupaj s kozarcem vode.
Opozorila:
Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ali zdrav način življenja. Izdelek je namenjen zdravim odraslim osebam.
Ni primeren za nosečnice in doječe matere. Če jemljete zdravila proti strjevanju krvi (npr. varfarin) ali druga zdravila, uporabo izdelka odsvetujemo.
Shranjevanje: shranjevati nedosegljivo otrokom! Na temnem in suhem mestu in na temperaturi do 25 °C.

Pogosta vprašanja

Zanima me, katere učinkovine vsebuje Golden Tree Q10? Gre izključno za koencim Q10?

Absolutno ne. Ker želimo, da bi rešitev Golden Tree Q10 prinesla najboljše možne rezultate, smo koencim Q10 združili z vitaminom B1, vitaminom E in s selenom. Tako smo oblikovali prehransko dopolnilo, ki se lahko pohvali s sinergetičnim učinkom.

Kako se pravilno uživa Golden Tree Q10?

Uporaba je zelo enostavna. Za najboljši možen rezultat je pomembno, da vsak dan po enem od obrokov, skupaj s kozarcem vode, zaužijete eno kapsulo Golden Tree Q10.

Ali je prehransko dopolnilo Golden Tree Q10 primerno za vegane?

Tako je. Pri snovanju prehranskega dopolnila smo pomislili na čisto vse, saj smo želeli, da je rešitev primerna za čim večje število posameznikov. Torej je primerna tudi za tiste, ki sledijo veganskemu načinu življenja.

Kje se proizvaja prehransko dopolnilo Golden Tree Q10?

Prehransko dopolnilo Golden Tree Q10 se proizvaja v Evropi, kar pomeni, da sami proizvodni standardi zadostujejo vsem najstrožjim določilom, ki jih narekuje zakonodaja Evropske unije.

Ali prehransko dopolnilo Golden Tree Q10 vsebuje gluten?

V osnovi rešitev Golden Tree Q10 ne vsebuje glutena. Je pa res, da dopolnilo ni proizvedeno v proizvodnji, kjer stik s sledmi glutena ne bi bil mogoč, kar je pomemben podatek za vse tiste, ki se soočajo s celiakijo.

Mnenja
Cena:

19,90  vključno z DDV