Naravno

Golden Tree Premium Collagen Complex | Za zdravo kožo in lase

39,90  vključno z DDV

  • favorite Vsebuje tri različne vire hidroliziranega kolagena.
  • favorite Vsebuje kar 4 različne tipe kolagena – I, III, V in X.
  • favorite Vsebuje kar 4,3 grama kolagena na odmerek.
  • favorite Vsebuje MSM, vitamin C in siliko.
  • favorite 100-% garancija na zadovoljstvo.
  • favorite Prijeten okus gozdnih borovnic.
  • favorite Brez dodanih sladkorjev.
  • favorite Odlična topnost.

Neto količina: 330 g
Število odmerkov: 30

1x 39,90 €
na kos
NAJ IZBIRA
3x 34,90 €
na kos
6x 29,90 €
na kos

-
+
Akcijska cena:
Tvoj prihranek:
Brezplačna dostava nad 100€!
Predviden čas dostave: 1 - 2 dni
Vračilo denarja
100% varen nakup
Več načinov plačila
Količine sestavin
 Na 100 gNa odmerek (11 g)% PDV
Kalorična vrednost1327kJ/318 kcal146kJ/35 kcal
Beljakovine39 g 4,3 g
Kompleks kolagenov 36 g4 g
OVODERM®27 g3 g
MSM13,5 g 1,5 g
Vitamin C 2,07 g230 mg288 %
Silicij/izvleček bambusa)1,2 g 135 mg
Elastin 675 mg75 mg
Hialuronska kislina 108 mg12 mg

PDV – priporočen dnevni vnos

† – PDV ni določen

Sestava

Sestavine: hidroliziran kolagen v prahu (goveji in ribji)suhi dateljni v prahu, riževa moka, MSM (metilsulfonilmetan), borovnice, divje borovnice (3,2 %), OVODERM® (elastin in hialuronska kislina iz topne jajčne membrane lupine), vitamin C (iz natrijevega L-askorbata in acerole v prahu), naravna aroma jagodičevja, silicij (iz izvlečka bambusa), rdeča pesa v prahu, sladilo: steviol glikozidi iz stevie.

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: Odrasli: zmešajte prah (2 merici: 11 g) v 2 dcl vode, smutija, soka ali vaše priljubljene pijače, počakajte da se popolnoma raztopi in takoj zaužijte.
Izdelek ni priporočljiv za otroke.
Odsvetujemo mešanje kolagena v prahu z vročimi napitki (čaj), ker visoke temperature lahko negativno vplivajo na samo strukturo prehranskega dopolnila.

Ob priporočeni uporabi eno pakiranje zadostuje za 30 dni.

Opozorila

Pomemben je zdrav način življenja v kombinaciji z raznoliko in uravnoteženo prehrano.

Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Če se zdravite zaradi bolezni, ste noseči ali dojite, se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom.

Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ali zdrav način življenja.

Izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljajte ga neposredni sončni svetlobi ali toploti.

Pogosta vprašanja

Ali Golden Tree Premium Collagen Complex lahko uživam poleg ostalih prehranskih dopolnil?

Ne glede na to, katera prehranska dopolnila posameznik uživa, Golden Tree Premium Collagen Complex lahko doda v svojo dnevno rutino. Gre za navado, na račun katere v telo vneseš nekaj več beljakovin, ki pa nimajo negativnega vpliva na ostale snovi.

Ali moram Golden Tree Premium Collagen Complex uživati dlje časa?

Glede na to, da proizvodnja kolagena zaradi starosti, pestrega življenjskega sloga in nezdravih navad z leti upada, je zaželeno, da rešitev Golden Tree Premium Collagen Complex postane del vsakdana. Tako bodo rezultati konstantni.

Lahko kolagen uživajo tako ženske kot moški?

Definitivno! Ne glede na spol, naravo dela ali fizično pripravljenost je zaželeno, da kolagen uživajo vsi posamezniki, saj govorimo o nadvse pomembnem faktorju, ki vpliva na kakovost samega življenja.

Skrbi me, da bom ponovno ob denar, če izdelek ne bo zadovoljil mojih pričakovanj?

Vsaka skrb je popolnoma odveč! Ker v rešitev 100-% zaupamo, smo pripravljeni vsakemu, ki v roku 60 dni ne opazi želenih rezultatov, povrniti celotno kupnino brez dodatnih vprašanj in zahtev. Celotno tveganje je na naši strani, zato je vsaka skrb odveč.

Trenutno delam na tem, da se znebim odvečnih kilogramov. Lahko uživanje kolagena poruši moj optimalen dnevni kalorični vnos?

Ko dve merici kolagena dnevno zaužiješ skupaj z vodo oziroma limonado, dodatno zaužiješ 35 kalorij, kar je praktično zanemarljivo. Tudi v primeru zelo striktnega plana prehrane redno uživanje Premium Collagen Complex-a ne bo uničilo tvojih planov glede uspešne preobrazbe.

Koliko sladkorja zaužijem, če dnevno popijem Premium Collagen Complex?

Na odmerek (11 gramov) Premium Collagen Complex vsebuje 4,2 grama sladkorja. Gre za naravno prisotne sladkorje, zato lahko med različnimi serijami pride do rahlega odstopanja glede vsebnosti sladkorja.

Ali je vaš izdelek narejen v EU?

Da! Vse rešitve znamke Golden Tree so proizvedene v Evropski uniji, proizvodnja in kakovost pa zadostujeta najvišjim standardom.

Kako naj uživam Premium Collagen Complex?

Priporočamo, da dve priloženi merici Golden Tree Premium Collagen Complex-a dodaš v kozarec vode, limonade ali smoothija. Za maksimalen učinek je ključno, da dopolnilo uživaš vsak dan (enkrat dnevno). Kdaj tekom dneva, je tvoja odločitev. Pomembno je le, da ta navada postane tvoja dnevna rutina.

Ali izdelek lahko uživam v času dojenja?

Prehransko dopolnilo uradno ni testirano na doječih mamicah, zato uporabo preventivno odsvetujemo oz. predlagamo, da se predhodno posvetuješ s pediatrom.

Je vaš kolagen primeren za vegane?

Kolagen je beljakovina, ki nastaja v živalih in ljudeh. Rastline tvorbe kolagena niso zmožne, zato veganski kolagen ne obstaja. Vegani pa si lahko pomagajo s t. i. veganskimi “kolagen boosterji” oz. pospeševalci, ki spodbudijo tvorbo lastnega kolagena v telesu. Sem spadajo vitamin C, MSM, silicij, cink, aminokisline (prolin, glicin, lizin) in nekateri drugi.

Ali izdelek vsebuje gluten? Je primeren za osebe s celiakijo?

Izdelek ne vsebuje glutena. Ni pa narejen v obratu, kjer ne bi bilo možnosti kontaminacije z alergenom. “Gluten free” lahko navedemo samo pod pogojem, da ima obrat certifikat, ki zadostuje standardom, kar pomeni, da so izdelki primerni tudi za osebe s celiakijo.

Alergična sem na ribe – ali lahko uživam vaš kolagen?

Premium Collagen Complex vsebuje ribji kolagen, tako iz sladkovodnih kot tudi iz morskih rib. V primeru alergije uživanje odsvetujemo.

Ali Premium Collagen Complex lahko uživam v primeru zdravstvenih težav, kot so lupus, multipla skleroza, ščitnično obolenje ... oz. jemljem določena zdravila?

Pripročen dnevni odmerek Premium Collagen Complex-a lahko brez težav uživajo zdravi posamezniki. Če je prisotna katerakoli bolezen oziroma jemljete zdravila, predlagamo, da se o tem predhodno posvetujete s svojim zdravnikom, ki najbolje pozna vaše zdravstveno stanje.

Mnenja
Cena:

39,90  vključno z DDV