Naravno

FunguLux

39,90  vključno z DDV

  • favorite Naravno pomaga odpraviti glivice na nohtih.
  • favorite Protivnetni učinek.
  • favorite Nohtom povrne sijaj.
  • favorite Vsebuje eterična olja.
  • favorite Razvito v sodelovanju s strokovnjaki.
  • favorite Enostaven nanos.
  • favorite Proizvedeno v Evropi.
  • favorite 100% garancija zadovoljstva.
  • favorite Lahko se uporablja tudi kot preventivno sredstvo.

Pakiranje: 10 ml

1x 39,90 €
na kos
NAJ IZBIRA
3x 34,90 €
na kos
6x 29,90 €
na kos

-
+
Akcijska cena:
Tvoj prihranek:
Brezplačna dostava nad 100€!
Predviden čas dostave: 1 - 2 dni
Vračilo denarja
100% varen nakup
Več načinov plačila

Glivice na nohtih veljajo za nevšečnost, ki izrazito vpliva na kakovost življenja in samozavest posameznika. Po ocenah prizadene kar 10 % svetovne populacije.

Še bolj zaskrbljujoč je podatek, da odstotek tistih, ki trpijo zaradi te težave, narašča z leti.

To v praksi pomeni, da pri posameznikih, starejših od 60 let, glivice na nohtih prizadenejo med 20 in 30 % populacije. Med starejšimi od 70 let pa se s tem sooča več kot 50 % populacije.

Upoštevajoč omenjene informacije, gre seveda za težavo, ki povzroča ogromno slabe volje in nelagodja, saj so simptomi na nohtih zelo očitni:

❌ sprememba barve (okuženi nohti lahko postanejo rumeni, rjavi ali beli);
❌ zadebelitev (okuženi nohti postanejo debelejši);
❌ krhkost (okuženi nohti lahko postanejo lomljivi);
❌ spremenjena oblika (okuženi nohti lahko postanejo deformirani);
❌ odstopanje nohta od nohtne posteljice (okužen noht se lahko začne ločevati od kože pod njim).

FunguLux

Zato smo se odločili, da razvijemo popolnoma naravno rešitev, ki bo prinesla vrhunske rezultate in bo v boju proti glivicam veljala za nadvse učinkovito.

In lahko potrdimo, da smo v svoji nameri več kot uspeli.

Kako odpraviti glivice na nohtih?

V sodelovanju s priznanim strokovnjakom na področju dermatologije, dr. med, spec. dermatovenerologije Slobodanom Vujasinovićem, smo namreč razvili rešitev Golden Tree FunguLux, namenjeno negi nohtov, ki jih napadejo in poškodujejo glivice.

Ta edinstven pristop pomaga podpreti proces regeneracije nohta, ki so ga poškodovale glivice, saj omenjena rešitev vsebuje kar dvajset naravnih učinkovin, od teh pa konkreten del predstavljajo eterična olja, zato ne preseneča podatek, da je Golden Tree FunguLux tako zelo učinkovit.

Golden Tree FunguLux tretma v obliki gela za nohte je primeren za vse odrasle, saj nohta ne obarva, temveč naredi zgolj prozorno glazuro, ki se izredno hitro posuši. To pomeni, da se rešitev lahko uporablja skozi celo leto ne glede na tip obuvala oziroma aktivnosti, s katerimi se posameznik ukvarja.

Za najboljši možen rezultat priporočamo, da z milom in vodo najprej očistiš prizadeto mesto in ga dobro osušiš. Nato naneseš tanko plast gela FunguLux na noht in zdravo kožo okoli njega (obnohtno kožico, nohtno posteljico in nohtne gube). Preden obuješ nogavice, počakaj, da se gel dobro vpije. Postopek ponavljaj vsaj dvakrat dnevno (zjutraj in zvečer).

Jasno, bolj redna in dolgotrajna bo uporaba rešitve, boljši bo rezultat. Prav tako pa je nadvse smiselno rešitev uporabljati kot preventivno sredstvo, saj na ta način lahko konkretno zmanjšaš verjetnost, da bi se glivice na nohtih sploh pojavile.

Od vseh informacij pa bo naslednja tista, ki bo razveselila čisto vse – tudi tiste, ki konkretno dvomijo v učinkovitost izdelka.

Rešitev Golden Tree FunguLux namreč lahko testiraš brez kakršnegakoli tveganja.

In sicer …

Če rešitev v prvih dveh mesecih ne izpolni tvojih pričakovanj, ti vrnemo celotno kupnino, saj te varuje 100% 60-dnevna garancija zadovoljstva.

Tudi če na naš naslov pošlješ samo prazno pakiranje.

V učinkovitost izdelka smo namreč tako prepričani, da smo pripravljeni ponuditi tudi to, tako zelo velikodušno ponudbo.

Razlogov za odlašanje torej ni več. Čas je, da prevzameš nadzor nad videzom svojih nohtov.

FunguLux
SESTAVA

Sestava (INCI): Helianthus Annuus Seed Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Extract, Thymus Vulgaris Oil, Origanum Vulgare Essential Oil, Tocopherol, Citrus Limon Peel Oil, Mentha Piperita Oil, Eugenia Caryophyllus (clove) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Origanum Vulgare Essential Oil, Lavandula Officinalis Essential Oil, Leptospermum Scoparium (Manuka) Branch/Leaf Oil, Citral*, Linalool*, Limonene*, Eugenol*, Beta-Caryophyllene*, Carvone*, Menthol*, Pinene*.
*Sestavine eteričnih olj

UPORABA

Z milom in vodo najprej očistite prizadeto mesto in ga dobro osušite.
Nanesite tanko plast gela FunguLux na noht in zdravo kožo okoli njega (obnohtno kožico, nohtno posteljico in nohtne gube) vsaj dvakrat dnevno (zjutraj in zvečer).
Preden obujete nogavice, počakajte, da se gel dobro vpije.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo.
Izdelek ni primeren za osebe, ki so preobčutljive na izdelek oziroma na katerokoli njegovo sestavino. Hranite izven dosega otrok.
Gel naj ne pride v stik z očesno sluznico.

Pogosta vprašanja

Katere učinkovine vsebuje gel Golden Tree FunguLux?

Seznam učinkovin je naslednji: Helianthus Annuus Seed Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Extract, Thymus Vulgaris Oil, Origanum Vulgare Essential Oil, Tocopherol, Citrus Limon Peel Oil, Mentha Piperita Oil, Eugenia Caryophyllus (clove) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Origanum Vulgare Essential Oil, Lavandula Officinalis Essential Oil, Leptospermum Scoparium (Manuka) Branch/Leaf Oil, Citral*, Linalool*, Limonene*, Eugenol*, Beta-Caryophyllene*, Carvone*, Menthol*, Pinene*.
*Sestavine eteričnih olj

Kako pravilno uporabljati rešitev Golden Tree FunguLux?

Uporaba rešitve Golden Tree FunguLux je zelo enostavna in ne zahteva veliko časa.

Z milom in vodo najprej očistite prizadeto mesto in ga dobro osušite. Nanesite tanko plast gela FunguLux na noht in zdravo kožo okoli njega (obnohtno kožico, nohtno posteljico in nohtne gube) vsaj dvakrat dnevno (zjutraj in zvečer). Preden obujete nogavice, počakajte, da se gel dobro vpije.

Skrbi me, da bom ob denar, če rešitev ne bi izpolnila mojih pričakovanj oziroma se stanje nohtov ne bi izboljšalo. Kaj se zgodi v tem primeru?

Vsaka skrb je popolnoma odveč!

To pa zato, ker vsakega kupca gela Golden Tree FunguLux varuje 100% garancija na zadovoljstvo. To v praksi pomeni, da vam vrnemo celotno kupnino, če rešitev v roku 60 dni ne izpolni vaših pričakovanj.

Tudi v primeru, če na naš naslov pošljete prazno pakiranje.

Kaj pa sama kakovost izdelka?

Ker je za nas kakovost ključnega pomena, smo še kako pozorni, da zadostimo najvišjim možnim standardom. Najprej v sodelovanju s strokovnjakom (pri razvoju rešitve Golden Tree FunguLux smo sodelovali z Vujasinović Slobodanom, dr. med, spec. dermatovenerologije) razvijemo formulo, kar pomeni, da natančno definiramo učinkovine, ki se bodo uporabljale, pa tudi količine sestavin, ki bodo prisotne v izdelku. Nato poiščemo kredibilnega proizvajalca, ki izpolnjuje standarde proizvodnje, določene z regulativo Evropske unije. Tako kot ostale rešitve, je tudi Golden Tree FunguLux proizveden v Sloveniji, kar pomeni, da imamo še toliko boljši nadzor nad samim procesom. Za kakovost izdelka se vam tako nikakor ni treba bati.

Kakšno je razmerje med naravnimi in sintetičnimi učinkovinami v izdelku FunguLux?

Rešitev Golden Tree FunguLux je popolnoma naravna. Delovanje temelji na (eteričnih) oljih, kar pomeni, da bi bila rešitev težko še bolj naravna.

Mnenja
Cena:

39,90  vključno z DDV