Knee Relief

29,90  vključno z DDV

  • favorite Všita dva tanka silikonska trakova, ki preprečujeta zdrs opornice.
  • favorite Dodana je posebna plast, ki omogoča zračenje predela za kolenom.
  • favorite Elastična struktura, ki poskrbi za hitro in enostavno namestitev opornice.
  • favorite Posebna 3D tehnika pletenja omogoča zračenje, odvajanje vlage in udobno nošenje.
  • favorite Silikonski obroč na sprednjem delu opornice koleno zaščiti pred udarci.
  • favorite Dodana dva stranska stabilizatorja, ki sklepu dajeta dodatno oporo.

Velikost: univerzalna
Barva: črno-siva

1x 29,90 €
na kos
NAJ IZBIRA
3x 24,90 €
na kos
6x 19,90 €
na kos

-
+
Akcijska cena:
Tvoj prihranek:
Brezplačna dostava nad 100€!
Predviden čas dostave: 1 - 2 dni
Vračilo denarja
100% varen nakup
Več načinov plačila

Če se tudi ti boriš:

❌ s pogostimi bolečinami v predelu kolena,
❌ z občutkom negotovosti v času gibanja (med svojimi najljubšimi aktivnostmi),
z razrahljanimi kolenskimi vezmi
ali
te jezijo okoreli sklepi,

potem imamo zate super novico.

To pa zato, ker obstaja rešitev, s pomočjo katere popolnoma spremeniš svoje življenje in svoj vsakdan živiš tako, kot si želiš oziroma zaslužiš.

Nič več:

❌ negotovih korakov,
❌ zamujenih druženj s prijatelji,
❌ prebujanja v skrbeh, ko ne veš, ali ti bo bolečina v kolenu pokvarila še en dan

in
❌ občutka nemoči.

Vse to s pomočjo cenovno dostopne, popolnoma neboleče in sila preproste rešitve, ki v tridesetih sekundah poskrbi, da končno spet lahko uživaš v svojih najljubših aktivnostih.

Golden Tree Knee Relief velja za edinstven pripomoček, ki združuje lastnosti klasične kolenske opornice in kolenske manšete, kar je eden glavnih razlogov, da govorimo o celoviti rešitvi.

Zaradi svoje specifične strukture namreč opornica Golden Tree Knee Relief kolenskemu sklepu nudi tako močno oporo, da lahko brez težav (kljub sicer prej prisotnim bolečinam) ponovno zaživiš aktiven življenjski slog.

Hkrati pa z aktivnim življenjskim slogom okrepiš mišični tonus vlaken v bližini sklepa, kar pomeni še dodatno olajšanje, ki bo v kombinaciji s kolensko opornico v največji meri pripomoglo k razbremenitvi sklepa.

Namreč, ne pozabi!

Če se zaradi občasnih bolečin zmanjša stopnja gibanja, slej ko prej začne upadati tudi delež mišične mase, kar pa seveda pomeni, da posledično na sam sklep začne pritiskati vse večja sila. To se odraža v vse hujših bolečinah in seveda v vse bolj monotonem in statičnem življenjskem slogu.

To pa je tisto, čemur se moraš izogniti za vsako ceno.

Škoda, da obsediš na kavču in se smiliš samemu sebi, ko pa obstaja tako učinkovita rešitev, kot je Golden Tree Knee Relief, ki v tridesetih sekundah poskrbi, da tvoje koleno dobi zasluženo oporo, ti pa svežo dozo motivacije, da se ponovno vrneš k svojim najljubšim aktivnostim.

No, kako je to sploh mogoče, razkrije seznam super lastnosti, s katerimi se lahko pohvali kolenska opornica Golden Tree Knee Relief.

#1. Tanka silikonska trakova

Prva lastnost, ki si vsekakor zasluži pozornost, saj poskrbi, da opornica ves čas ostane na svojem mestu, sta dva tanka silikonska trakova, všita v zgornji pas opornice, ki ji preprečujeta, da med aktivnostjo zdrsne z optimalnega mesta.

Moteče je, če si moraš opornico ves čas popravljati, zato smo poskrbeli, da s pomočjo te rešitve lahko nevšečnost, ki je sicer stalnica pri uporabi klasičnih kolenskih opornic, popolnoma odmisliš.

Knee Relief

#2. Zaščitni silikonski obroč

Koleno je še posebej ranljivo v sklopu ekipnih športov (nogomet, rokomet, odbojka …). Pa ne samo zaradi hitrih sprememb hitrosti in smeri, ampak tudi zato, ker je verjetnost, da pride do kontakta, še toliko večja.

Vsak udarec pa je za že tako razbolen kolenski sklep izredno neugoden.

Zato smo se odločili, da za razliko od večine kolenskih opornic, ki so na to nevarnost “pozabile”, poskrbimo za dodatek, namenjen dodatni zaščiti pred direktnim kontaktom.

S tem namenom smo kolenski opornici Golden Tree Knee Relief dodali prav poseben silikonski obroč, ki objame pogačico, a gibljivosti kljub temu ne omejuje.

#3. Stranska stabilizatorja

Ni skrivnost, da je stabilnost sklepa odvisna od strukture same opore, zato z velikim navdušenjem razkrivamo, da kolenska opornica Golden Tree Knee Relief nudi dodatno oporo zaradi dveh stranskih stabilizatorjev, ki sta že všita v samo opornico na način, da pod nobenim pogojem ne omejujeta gibanja, niti nimata negativnega vpliva na samo nošenje.

Kljub temu veljata za izjemna stabilizatorja kolenskega sklepa.

#4. 3D tehnika pletenja

Ne samo stabilnost oziroma učinkovitost …
Pri redni uporabi je pomembno tudi to, kako se z nameščeno kolensko opornico počutiš.

Da je izkušnja karseda prijetna, poskrbi prav posebna 3D tehnika pletenja, na osnovi katere je zasnovana in izdelana opornica Golden Tree Knee Relief.

Ta specifična tehnika omogoča konstantno zračenje, hkrati pa poskrbi, da se na območju, ki ga opornica pokriva, nabira čim manj potu, ki v nasprotnem primeru lahko negativno vpliva na samo izkušnjo.

#5. Optimalna elastičnost strukture

Za piko na i pa poskrbi še optimalna elastičnost same opornice, kar pomeni, da jo lahko ekspresno namestiš na želeno mesto, poleg tega pa se zelo lepo oprime ključnih predelov kolenskega sklepa.

Vse te edinstvene lastnosti smo združili v eno samo rešitev in tako poskrbeli, da opornica Golden Tree Knee Relief zagotavlja želene rezultate in ti omogoča, da z obilico veselja in dobre volje izvajaš aktivnosti, ki so ti v največje veselje.

Ni pomembno, ali gre za tek, smučanje, hojo v hribe, kolesarjenje ali za katero od skupinskih športov – opornica Golden Tree Knee Relief svojo nalogo opravi ne glede na situacijo.

Če se torej srečuješ s katero od omenjenih težav, toplo priporočamo, da si čim prej zagotoviš svojo opornico Golden Tree Knee Relief, ki bo brez dvoma poskrbela, da premagaš nadležen občutek negotovosti, “klecanje” kolena oziroma neprijetne bolečine in ponovno zaživiš “na polno”.

In ne pozabi …

Če pripomoček ne bo opravičil svojega slovesa in te bodo bolečine mučile še naprej, te varuje 60-dneva 100-% garancija na zadovoljstvo.

To pomeni, da opornico vrneš na naš naslov, mi pa ti povrnemo celotno kupnino.

Pošteno?

Na potezi si ti.

Golden Tree Active Move | Blaženje bolečin v sklepih

Uporabo kolenske opornice priporoča tudi Dr. Mitja Mächtig, specialist ortopedske kirurgije.

Dr. Mitja Mächtig je specialist ortopedske kirurgije, ki svoje delo opravlja v Kirurškem sanatoriju Rožna dolina, kjer izvaja številne operativne posege.

Prav tako pa v prostem času pomaga kot moderator na največjem slovenskem portalu med.over.net, kjer posameznikom odgovarja na vprašanja s področja ortopedije in nevrokirurgije.
Dr. Mitja Mächtig je tudi licenciran osebni fitnes trener z mednarodno licenco NCSF (National Council on Strength & Fitness) in član mednarodno priznane zveze AFP (Association of Fitness Professionals), kjer predava športno medicino in funkcionalno anatomijo.

Sestava
  • Najlon: 70 %
  • Silikon: 20 %
  • Lajkra: 10 %
Uporaba

Pred aktivnostjo opornico namestiš na predel kolena, in sicer tako visoko, da se pogačica nahaja v središču kroga, ki ga obdaja silikonski obroč, ki koleno posredno varuje pred udarci.

Pri nameščanju pazi, da je širši del opornice nameščen nad kolenom, ožji del pa pod kolenom.

Pogosta vprašanja

V katerih velikostih je na voljo Golden Tree Knee Relief?

Opornica je sicer na voljo v univerzalni velikosti, vendar elastičnost poskrbi, da se prilega 95 % kolenskih sklepov.

Prav tako je na voljo v nevtralni črno-sivi barvi, ki se hitro ujame s številnimi outfit-i.

Pri kakšnih bolečinah v kolenu lahko pomaga?

Če trpiš zaradi tendinitisa, burzitisa, osteoartritisa, revmatoidnega artritisa ali te mučijo druge podobne težave, je lahko Golden Tree Knee Relief prava rešitev.

Ali med telovadbo zdrsne s kolena?

Ne. Kolenska opornica vsebuje dva tanka všita silikonska trakova, ki preprečujeta zdrs opornice med gibanjem, zato je ta skrb popolnoma odveč.

Jo lahko nosim ves dan (na primer v službi) ali zgolj med telovadbo?

Da. Golden Tree Knee Relief lahko nosiš ves dan, tudi med tekom ali vadbo. Enako velja tudi za večino drugih telesnih dejavnosti.

Jo lahko nosim pod hlačami?

Da. Golden Tree Knee Relief smo zasnovali tako, da je pod hlačami v večini primerov neopazen, zato naj te ne skrbi, da bi prijatelji, družinski člani ali neznanci opazili opornico.

Kaj pa, če se Golden Tree Knee Relief mojemu kolenu ne bo ustrezno prilegal?

Golden Tree Knee Relief smo zasnovali tako, da se zaradi naprednih materialov prilega kolenskemu sklepu večine. Zagotavljamo, da se ti bo popolnoma prilegal, sicer ti vrnemo kupnino.

Piši nam na e-naslov info@popolnapostava.com, da ti posredujemo podatke za vračilo izdelka in ko ta prispe nazaj v naše skladišče, povrnemo celotno kupnino.

Lahko Golden Tree Knee Relief kupim v trgovini na drobno?

Ne. Zaradi visokih posredniških provizij Golden Tree Knee Relief prodajamo izključno na spletu, da je ta napreden pripomoček na voljo po nižji ceni.

Nelagodje v kolenu me muči med spanjem. Ali lahko opornico nosim ponoči?

Vsekakor! Nošenje med spanjem lahko pomaga pri zatekanju sklepov, ki se pojavi podnevi, ko je aktivnost bolj intenzivna.

Kako je že z garancijo na zadovoljstvo?

Golden Tree Knee Relief ima dvojno garancijo na zadovoljstvo. Za razliko od večine podjetij nam je dejansko mar za tvoje bolečine in želimo, da občutiš olajšanje, ki si ga zaslužiš.

Če meniš, da Golden Tree Knee Relief ni vreden vsaj 10-kratnika tvoje naložbe, kar zadeva lajšanje bolečin in zmanjšanje okorelosti, to v prvih 60 dneh sporoči našemu prijaznemu osebju za podporo strankam. Izdelek preprosto pošlji nazaj in vrnili ti bomo celotno kupnino – do zadnjega centa.

Vzdrževanje

Ročno operi v hladni vodi z blagim pralnim sredstvom. Ne uporabljaj belila ali mehčalca. Dobro speri.

Mnenja
Cena:

29,90  vključno z DDV