Slim Coffee Booster 1 + 1 gratis

29,90  vključno z DDV

  • favorite Vsebuje izvleček zelenega čaja.
  • favorite Vsebuje L-karnitin.
  • favorite Dodana patentirana sestavina TeaXcel® P50.
  • favorite Odlična topnost.
  • favorite Ne spremeni okusa kave.
  • favorite 60-dnevna garancija na zadovoljstvo.

Pakiranje: 15 vrečic (15 gramov)
Število odmerkov: 15

1x 29,90 €
na kos
NAJ IZBIRA
3x 26,90 €
na kos
6x 23,90 €
na kos

-
+
Akcijska cena:
Tvoj prihranek:
Brezplačna dostava nad 100€!
Predviden čas dostave: 1 - 2 dni
Vračilo denarja
100% varen nakup
Več načinov plačila

Golden Tree Slim Coffee Booster je učinkovita rešitev v obliki prehranskega dopolnila, namenjena vsem, ki želijo proces oblikovanja postave dvigniti na najvišji nivo in se rezultatov razveseliti v čim krajšem času.

Gre namreč za edinstven pristop, ki ne vzame več kot 30 sekund na dan. Namenjen je vsem odraslim ne glede na starost, fizično pripravljenost in cilj, ki ga posameznik želi doseči.

Še posebej pa je rešitev primerna za vse, ki se borite:

✅ s pomanjkanjem energije,
✅ s počasnim metabolizmom,
✅ z ekspresnim kopičenjem odvečnih kilogramov na najbolj problematičnih predelih (trebuh, noge, podbradek …) in
✅ s številnimi neuspelimi poskusi hujšanja.

Slim Coffee Booster je namreč kombinacija štirih skrbno izbranih učinkovin, ki jih vmešaš v jutranjo kavo in se nato prepustiš učinku.

Slim Coffee Booster 1 + 1 gratis

Vsak odmerek je pakiran v priročni vrečici, kar seveda pomeni, da ni nobene potrebe po tehtanju ali ločenem shranjevanju katerekoli od ključnih učinkovin.

Ravno nasprotno …

Tvoja edina naloga je, da vsebino ene vrečice vsak dan vmešaš v svojo jutranjo kavo in uživaš v jutranji rutini, medtem ko učinkovine poskrbijo za ekspresno delovanje.

Pa brez skrbi …

Prehransko dopolnilo smo zasnovali tako, da Slim Coffee Booster ne vpliva na okus ali teksturo kave, saj se zavedamo, kako zelo pomembno je, da nobena malenkost ne pokvari začetka tvojega dneva.

Slim Coffee Booster 1 + 1 gratis

Cilj rešitve Slim Coffee Booster je izključno ta, da je vsakemu posamezniku omogočen izkoristek potenciala skrbno izbranih učinkovin, ki pomagajo na poti do želenega cilja.

No, kako točno, pa razkrijemo v naslednjih vrsticah.

Kot smo že omenili, rešitev Golden Tree Slim Coffee Booster združuje 4 učinkovine.

To so:

✅ izvleček zelenega čaja,
✅ izvleček semen zelene kave,
✅ L-karnitin in
✅ kromov pikolinat.

Razlogi za izbor teh sestavin pa so naslednji …

Izvleček zelenega čaja velja za pravo zakladnico še kako pomembnih antioksidantov, hkrati pa to darilo narave pomaga pri uravnavanju telesne teže, saj pozitivno vpliva na hitrost presnove oziroma metabolizma.

To pomeni, da s pomočjo izvlečka zelenega čaja postavimo prvi temelj uspešne preobrazbe. To pa je …

… hitrejša poraba kalorij.

Da bo kurjenje kalorij kar se da učinkovito, smo izbrali patentirani izvleček zelenega čaja TeaXcel®P50, saj se zavedamo, kako zelo pomembna je čim večja vsebnost polifenolov, med katerimi še posebej izstopa epigalokatehin galat, ki ga večina pozna pod kratico EGCG.

Izvleček semen zelene kave

Seveda pa pospešena poraba odvečnih kalorij še zdaleč ni vse, na kar se moramo osredotočiti, če želimo doseči zastavljen cilj.

V postopku preobrazbe je izredno pomembno, da raven krvnega sladkorja ves čas ostaja pod kontrolo, saj v nasprotnem primeru sledijo napadi lakote, poleg tega pa se čez dan pojavi izrazit apetit, kar pomeni, da zelo hitro zaužiješ več hrane, kot je v resnici potrebno.

Več hrane oziroma več kalorij pa načeloma pomeni večjo količino odvečne maščobe.

In da to v nobenem primeru ne bi predstavljalo problema, je formuli dodan izvleček semen zelene kave, ki poskrbi, da krvni sladkor ostane pod kontrolo.

L-karnitin

Poleg hitrejše presnove in nadzorovanega apetita pa je za uspešno preobrazbo seveda pomemben še proces, ki velja za tretji temelj učinkovite strategije – izkoristek nakopičenih odvečnih maščob na najbolj problematičnih predelih.

No, k temu pa izrazito pripomore učinkovina, ki v svetu uspešnih preobrazb velja za eno najbolj prepoznavnih. To je L-karnitin.

Gre za aminokislino, ki odigra ključno vlogo pri proizvodnji energije, saj pomaga pri prenosu maščobnih kislin v celične mitohondrije, ki si jih lahko predstavljaš v vlogi majhne tovarne za proizvodnjo energije.

Kromov pikolinat

Vse tri stebre uspešne preobrazbe, se pravi:

hitrejšo presnovo,
uravnavanje krvnega sladkorja in
porabo odvečnih maščob kot vira energije,

povezuje še četrta učinkovina – kromov pikolinat.

Ta namreč poskrbi, da vse učinkovine delujejo sinergetično, kar je zelo pomembno, če želimo potencial vsake od njih maksimalno izkoristiti in se posledično v čim krajšem času razveseliti super rezultatov.

In vse to s pomočjo ene sila enostavne, a izredno učinkovite rešitve – Golden Tree Slim Coffee Booster.

Zato je skrajni čas, da preobrazbo vzameš v svoje roke in poskrbiš, da tvoja jutranja kava postane najmočnejši topilec odvečne maščobe.

In ne pozabi …
Vse to brez kakršnegakoli tveganja.

Če rešitev v prvih dveh mesecih ne izpolni tvojih pričakovanj, ti vrnemo celotno kupnino, saj te varuje 100% 60-dnevna garancija zadovoljstva.

Tudi če na naš naslov pošlješ samo prazno pakiranje.

O učinkovitosti izdelka smo namreč tako prepričani, da smo pripravljeni ponuditi tudi to, tako zelo velikodušno ponudbo.

Razlogov za odlašanje ni več. Čas je za akcijo.

KOLIČINE SESTAVIN
Aktivne učinkovine Na 1 vrečico% PDV*

Suhi izvleček zelenega čaja (Camellia sinensis),

od tega:

– kofein,

– polifenoli,

   – od teh: (-)-epigalokatehin-3-galat (EGCG)

400 mg

 

32 mg

200 mg

24 mg

/

 

/

/

/

Suhi izvleček semen zelene kave (Coffea arabica),

od tega:

– klorogenska kislina

300 mg

 

150 mg

/

 

/

L-karnitin200 mg/
Krom (kromov pikolinat)60 μg150 %

*Priporočen dnevni vnos

SESTAVA

Sestavine (na 1 vrečico): suhi izvleček listov zelenega čaja TeaXcel® P50 (Camellia sinensis) 400 mg, od tega: kofein 32 mg, polifenoli: 200 mg, od teh: (-)-epigalokatehin-3-galat (EGCG): 24 mg, suhi izvleček semen zelene kave (Coffea arabica) 300 mg, od tega klorogenska kislina: 150 mg, L-karnitin: 200 mg, naravna aroma, kromov pikolinat (krom 60 μg/150 %*).
*Priporočen dnevni vnos

UPORABA

Priporočamo, da vsebino 1 vrečice vmešate v toplo ali hladno kavo. Mešajte, dokler se vsebina popolnoma ne raztopi. Zaužijte po obroku.

Opozorila:

Vsebuje kofein (32 mg/vrečico).

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ali zdrav način življenja.

Ni dovoljeno zaužiti več kot 800 mg (-)-epigalokatehin-3-galata na dan.

Izdelka ne smete zaužiti, če v istem dnevu uživate druge proizvode, ki vsebujejo zeleni čaj.

Ne smejo uživati nosečnice ali doječe matere in otroci, mlajši od 18 let.
Izdelka ne smete uživati na prazen želodec.

Shranjevati nedosegljivo otrokom! Na temperaturi do 25 °C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.

Pogosta vprašanja

Kaj pravzaprav pomeni 60-dnevna garancija na zadovoljstvo?

60-dnevna garancija na zadovoljstvo poskrbi, da Golden Tree Slim Coffee Booster lahko vsak brez tveganja testira cela dva meseca oziroma 60 dni. Če rešitev ne bo izpolnila pričakovanj, brez kakršnihkoli dodatnih vprašanj vrnemo celotno kupnino, tudi če na naš naslov pošljete prazno pakiranje. Mi prevzamemo tveganje, vi pa lahko kar dva meseca brezskrbno testirate to fantastično rešitev.

Katere sestavine vsebuje Golden Tree Slim Coffee Booster?

Rešitev Golden Tree Slim Coffee Booster vsebuje naslednje učinkovine:

Sestavine (na 1 vrečico): suhi izvleček listov zelenega čaja TeaXcel® P50 (Camellia sinensis) 400 mg, od tega: kofein 32 mg, polifenoli: 200 mg, od teh: (-)-epigalokatehin-3-galat (EGCG): 24 mg, suhi izvleček semen zelene kave (Coffea arabica) 300 mg, od tega klorogenska kislina: 150 mg, L-karnitin: 200 mg, naravna aroma, kromov pikolinat (krom 60 μg/150 %*).
*Priporočen dnevni vnos

Ali se Golden Tree Slim Coffee Booster uživa izključno v kombinaciji s kavo?

Glede na samo strukturo prehranskega dopolnila predlagamo, da se Golden Tree Slim Coffee Booster uživa v kombinaciji s kavo. V nasprotnem primeru (če bi prah na primer zmešali s toplo vodo) izkušnja, predvsem glede okusa, ne bi bila tako zelo prijetna. Še zdaleč pa uporaba v kombinaciji z drugimi toplimi napitki ni prepovedana, niti ni ogrožena učinkovitost formule. Gre zgolj za preference posameznika.

Ali bo dodatek negativno vplival na okus oziroma teksturo jutranje kave?

Brez skrbi. Rešitev smo zasnovali tako, da v nobenem pogledu ne bo negativno vplivala na samo izkušnjo pitja kave (ne glede okusa in ne glede teksture).

Ali rešitev Golden Tree Slim Coffee Booster vsebuje gluten?

Golden Tree Slim Coffee Booster v osnovi ne vsebuje glutena. Je pa pomemben podatek, da produkt ni proizveden v proizvodnji, kjer ne bi bilo mogoče, da bi vsebina prišla v stik s sledmi glutena. Ta podatek je izredno pomemben za vse, ki se borijo s celiakijo.

Kako se pravilno uporablja prehransko dopolnilo Golden Tree Slim Coffee Booster?

Priporočamo, da vsebino ene vrečice stresete v kavo, vse skupaj dobro premešate in se prepustite jutranjim užitkom.

Za koliko časa zadostuje eno pakiranje izdelka Golden Tree Slim Coffee Booster?

Eno pakiranje zadostuje za 15 dni uporabe.

Mnenja
Cena:

29,90  vključno z DDV