Ekskluzivni popusti samo še 00:00:00 🤩 Prihrani kar dodatnih 20 % s kodo "spring20" 👉
Domov / Prehrana / 4 preprosti koraki za popolno telesno preobrazbo
 

4 preprosti koraki za popolno telesno preobrazbo

Predviden čas branja: 3 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 06/05/2019
4 preprosti koraki za popolno telesno preobrazbo

Imate tisto kar potrebujete da uspete?

Ne veste, nismo čisto prepričani?

No, sam sem prepričan, da vam lahko uspe in vem, da lahko oblikujete svojo sanjsko postavo ampak samo v primeru, če ga popolnoma izkoristite.

V mislih imam potencial za popolno telesno preobrazbo.

Brez skrbi, nobena znanstvena fantastika ampak dejstvo, zato obvezno beri dalje.

Danes vam razkrijem kako s štirimi, izredno preprostimi koraki lahko uspete v celoti razviti omenjen potencial, ki vas postavi pred ostale. Preden nadaljujemo pa hitro poiščite pisalo in kos papirja, ker ni časa za hece. Potreboval bom vašo pomoč.


KLJUB VSEM PREDLOGOM ŠE VEDNO VELIKO RAZOČARANJA

Poplava informacij, različne teorije, ogromno znanj, vsak dan neka nova rešitev vendar še vedno malo morje posameznikov, ki ne vedo kako začeti oziroma so pri preobrazbi znova in znova razočarani.

Tako početje lahko pošteno uniči vašo samozavest in zdravje in ni pošteno, da se vam to dogaja.

Da ne boste v skupini razočaranih sem vam pripravil 4 preproste korake s katerimi v celoti zavladate svojemu potencialu in napišete super zgodbo o uspehu.

4-koraki


KOT BREZ TEMELJEV NI HIŠE, BREZ NJIH NI USPEŠNE PREOBRAZBE

Cilji, cilji in še enkrat cilji. Enostavno ni pravih besede s katerimi bi lahko opisal za kako pomemben element preobrazbe gre.

Lahko imate vse znanje, ste obkroženi z največjimi strokovnjaki in imate vso podporo svojih najbližjih ampak, če vi sami ne veste kaj točno si želite doseči oziroma kakšno postavo si želite oblikovati, vam to ne bo uspelo in pika.

Preprosto zato, ker ne boste sposobni izbrati prave strategije, se ne boste primerno pripravili na vse možne situacije in v sam projekt ne boste vložili potrebne energije.

Če boste eden tistih, ki si želijo izgubiti samo kakšen kilogram oziroma si želijo pokuriti nekaj odvečne maščobe, iz tega ne bo nič.

Treba je izbrati postavo v kateri boste pokali od samozavesti, boste imeli dovolj energije za vse dnevne obveznosti in boste uživali v življenju tako kot si zaslužite.

In tukaj potrebujem tvojo pomoč!

1-korak-ciljiNi važno v kakšni situaciji se trenutno nahajate, niti ni pomembno kako dolgo že delate na svoji preobrazbi. Na tej točki mi obljubite samo to, da, če ciljev še nimate jih postavite takoj in obvezno zapišete na list papirja!

Pri tem pa pazite predvsem na dve stvari.

Cilji morajo biti:

  • jasno definirani,
  • dovolj visoki oziroma pomembni, da se zanje splača potruditi.

List s cilji obesite na vidno mesto, da vas bo konstantno opozarjal na vaše cilje!


VIŠJI POMEN JE TISTI, KI NAREDI RAZLIKO

Naslednja stvar, ki je poleg ciljev izredno pomembna je ta, da znate odgovoriti na vprašanje zakaj.

Zakaj si želite znebiti odvečne maščobe, oblikovati popolno postavo in se počutiti odlično.

Pa ne pričakujem odgovora v smislu:
»Zato, ker si to želi vsak in si želim biti fit.«

Zanima me tisti višji razlog, ki ga definitivno imate. V to sem prepričan!

2-korak-visji-ciljJe to recimo vaša najljubša obleka, ki si jo spet želite obleči, je to odlično počutje, ki ga potrebujete za super nastop na razgovoru za službo, je to popolna postava v kateri se boste počutili dovolj samozavestno, da boste spet upali ogovoriti dekle, o katerem razmišljate že več mesecev ali pa je to preprosto kondicija, ki je pomembna, če želite tekati za vnuki.

Popolna postava ni samo tista, ki je mišičasta, čvrsta in brez grama maščobe. Sploh ne. Popolna postava je tista v kateri se vi počutite samozavestno in počnete stvari, ki si jih neskončno želite.


MALI, ZA NORE REZULTATE

Za razliko od prvih dveh korakov, ki jih načeloma lahko izpolnite zelo hitro, je tretji tisti, ki bo od vas zahteval nekoliko več potrpljenja.

Postopnost je tista kvaliteta, ki velikokrat loči poražence od zmagovalcev. Pa da ne bo pomote. Ne pravim, da morate počasi korakati proti cilju.

3-korak-postopnostKar želim poudariti je to, da nikar ne naredite napake in z danes na jutri začnete živeti popolnoma drugače. Za večino bo šok enostavno prevelik in pritiska marsikdo na bo prenesel.

Če ste do danes jedli res nezdravo hrano, se niste gibali in ste bili ves čas pod stresom, potem je zgrešeno, da z jutrišnjim dnem na urnik umestite pet treningov tedensko, začnete z meditacijo in jeste samo še kvalitetna živila brez, da bi se pregrešili.

Organizem bo v šoku in ne bo vedel kaj točno se dogaja zato se verjetnost, da se vrnete na stara pota bistveno poveča.

Precej lažje bo, če z malimi koraki oblikujete zdrav življenjski slog.

Za začetek so to lahko na primer zdrav zajtrk, redni sprehodi, črtanje sladkih pijač itd.

Mali koraki so tisti, ki vas bodo pripeljali do zmage in s pomočjo katerih boste postopoma oblikovali življenjski slog.


KDOR NE UŽIVA, ZGREŠI BISTVO ŽIVLJENJA

No in če že govorimo o življenjskem slogu potem se za trenutek ustavimo še na tej točki, kjer še vedno vlada ogromna zmeda.

4-korak-uzivajteČe želite oblikovati fit, čvrsto, postavo v kateri se boste počutili odlično to ne pomeni, da morate dan za dnem trpeti, jesti neokusne obroke, se ne smete pregrešiti in praktično nimate nič od življenja.

Bistvo je v tem, da oblikujete zdrav življenjski slog v katerem boste uživali, se zabavali, boste imeli dovolj energije za vse dnevne obveznosti in se tako dan za dnem bližali zastavljenim ciljem.

Treningi so lahko zabavni, zdrava hrana je lahko noro okusna in tudi, če živite zdravo, polno življenje se lahko zabavate in uživate.

 


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Golden Tree o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna vadba 2.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
Dokazano pripomore k hitrejši presnovi, pospeši izgubo odvečnih kilogramov, zavira apetit ter preprečuje napade lakote.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji