Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Nasveti / Hidroliziran kolagen v prahu – izkušnje uporabnikov
 

Hidroliziran kolagen v prahu – izkušnje uporabnikov

Predviden čas branja: 4 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 29/09/2021
Hidroliziran kolagen v prahu – izkušnje uporabnikov

Vedno znova sem presenečen, ko mi pišete o svojih neverjetnih spremembah po jemanju kolagena.

Noro, kolagen ti res spremeni življenje!

Tukaj je 10 pričanj, ki so jih naši uporabniki in uporabnice poslali na email Popolne postave. Med njimi so tudi tisti, ki so dvomili, da kolagen sploh deluje. Potem pa so doživeli takšno presenečenje…

Preberi iz prve roke, kako lahko kolagen tudi tebi spremeni življenje. Še najbolj pa spremeni tvojo voljo do tega, da se aktiviraš in prevzameš krmilo.

Tisti prvi korak je vedno najtežji, ampak drugi je že veliko lažji.

Poglej to, večina je bila skeptična do kolagena…

5-zvezdic-150x20

Meni je pomagal, posebej se vidi na nogah. Imam manj celulita in bolj napeto kožo. Pomaga.

Brigita F. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

4 mesece uživam colagen. Ucinki so vidni na strukturi las in nohtov in elastičnosti kože. Tudi prebava je boljša. Uživanje colagena je enostavno in dobrega okusa.

Nataša U. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

Ta kolagen me je res presenetil. Najboljši učinek se pokaže na nohtih, ki res hitro rastejo in so trdi, lepi, kar pa je najboljše je koža ki se res vidi pomlajena, sploh na obrazu.Zato res priporočam ta izdelek vsem ki bi bili radi videti mladostno še naprej.

Tina S. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

Zelo sem zadovoljna z Kolagenom v prahu Premium Collagen Complex. Jemljem ga tretji mesec in že so vidne spremembe na boljše. Koža, ki je bila že zgubana se je vidno popravila, popravljajo se tudi lasje in nohti. Posebaj pa me veseli, da me več ne bolijo kolena. Skratka super zadeva.

Dragica O. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

Imam 59 let, – 10 po izgledu. Vsaj tako menijo drugi. Uživam ga že 1 leto in ga bom še naprej.

Breda G. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

Vas izdelek uporabljam ze vec kot leto dni.Moja koza je bolj mladostna,nohti in lasje pa neverjetno hitro rastejo…priporocam,kajti za dosti manj denarja kot so lepotne operacije,boste pozitivno preseneceni👍

Andreja L. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

Da so bili učinki kolagena opazni, sem potrebovala pol leta. Malo sem že obupala, vendar ob številnih pozitivnih komentarjih, ki sem jih prebrala, sem vztrajala. Učinki so se najprej začeli odražati na laseh, potem šele na koži in vezivnem tkivu. Vztrajala bom naprej, se mi zdi, da se res splača.

Maja S. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

Hej, to je že moj drugi lonček in res lahko rečem, da opažem razliko, predvsem na laseh, saj sem imela velike težave z izpadanjem las. Po približno 2 mesecih uporabe so lasje občutno manj izpadali po pribbližno 4 mesecih pa skoraj nič več ne izpadajo. Opažam tudi bolj trde nohte ter lepšo kožo, Vsekakor bi izdelek priporočila!

Pia K. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

Pozdravljeni Miha in ekipa, Na vaš prvi ,,poziv,, se nisem odzvala, ker sem želela najprej porabiti vsebino prvega odmerka. Zdaj, ko že nekaj dni nadaljujem z vsebino drugega lahko z gotovostjo trdim, da je izdelek odličen. Drobne gubice okoli oči in ust neverjetno izginjajo, lase dobivajo na gostoti. Skratka zelo sem zadovoljna s tem izdelkom in ga toplo priporočam vsem. Lahko povem še to, da sem pred 2 leti, dva meseca, uživala kalogen, ki sem ga kupila v kozmetičnem salonu (žal se ne spomnem proizvajalca) vendar tako vidnih rezultatov kot pri vašem izdelku sploh ni bilo. Kolagen v prahu Premium Collagen Complex si upravičeno zasluži 5 zvezdic.

Snežana P. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

Kolagen uporabljam cca. 1mesec in opažam presenetljive spremembe. Lasje so mi začeli na novo “pogajanjati”. Med nosečnostjo so mi lasje zelo izpadali in naredila sta se mi “trikotnika” pri čelu kjer las tako rečeno ni bilo več. Sedaj po 1mesecu odkar uporabljam kolagen pa sta se čisto lepo zarasla. Opažam tudi da je moja koža velilo lepša kot je bila. Izdelkel je izpolnil moja pričakovanja oziroma še več kot samo to. Preprosto povedano sem navdušena!

Nastja B. [preverjen kupec]

 

Če imaš dovolj odlašanja, potem se nam pridruži že danes.

Premium Collagen ComplexKolagen ni nič drugega kot beljakovina, ki jo telo potrebuje. Vsako telo, brez izjeme!

Po 30. letu gre pač vse proti jugu, ker telo več ne proizvaja toliko kolagena kot ga potrebuje. Ga pač spiješ z napitkom, ki ga pripraviš z našim kolagenskim kompleksom.
Poskusiti ni greh, pravijo.

⇒ Priskrbi si svojo začetno pošiljko kolagena Premium Collagen Complex. In sporoči, kakšni so rezultati po prvem mesecu.

Denar ti celo povrnem, če se ti bo zdelo, da kolagen pri tebi ne deluje. Ampak me ne skrbi, ker vsak dan dobim sporočilo ali dve o tem, kako so se znebili izpadanja las, uvele kože, slabega počutja.

P. S. Ravno danes je idealni trenutek, da začneš. En klik in kolagen je že na poti k tebi. Vse ostalo bo steklo samo.

Dodatne informacije o kolagenu najdeš v tukaj.

Preveri katera živila vsebujejo kolagen.


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Golden Tree o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna vadba 2.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
Narejen po najvišjih standardih kakovosti in brez uporabe bližnjic.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji