Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Preobrazbe / Anja je z malimi triki spremenila svoje življenje!
 

Anja je z malimi triki spremenila svoje življenje!

Predviden čas branja: 2 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 19/03/2016
Anja je z malimi triki spremenila svoje življenje!

Upam, da se te ta zgodba dotakne, kot se je dotaknila mene.

Moja varovanka Anja je prav gotovo ena izmed najuspešnejših uporabnic Formule Popolne Postave…

Izgubila je neverjetnih 32 kilogramov in 130 centimetrov.

Anja piše:

»Nikoli si nisem mislila, da bom pisala zgodbo o moji preobrazbi. Niti sanjalo se mi ni, da mi bo sploh kdaj uspelo doseči tako preobrazbo svojega telesa in nazadnje tudi duha. Vedno pa sem si to po tihem  želela.

Nekega dne pa sem slučajno našla objavo Golden Tree, ki me je pritegnila. Trdno sem se odločila, da po mnogih neuspelih poizkusih poizkusim še to in res sem naročila Formulo Popolne Postave še isti dan. Pregledala sem jedilnik, kupila vse stvari in se takoj začela držati predpisanega. Jedilnik mi je bil takoj všeč, ker sem lahko jedla zelo raznoliko, tudi količine so take, da nikoli nisem bila lačna. Vse je bilo tako lahko, jedla skoraj vse, nič stradala, kilogrami pa so kopneli. Vedela sem, da samo s hrano ne bo šlo, tako da sem se odločila še za trening ena na ena. Seveda pa je bilo veliko dvomov in vprašanj… Vsi so me napadali… Zakaj rabiš FPP, zakaj nekoga, ki bi ti pomagal trenirati … Saj vse veš, kaj moraš jesti in se samo več gibati. To ni res!!!!

Včasih kljub temu, da vemo veliko, ne pomaga nič, ker rabimo nekoga, ki nam pomaga, posluša ter motivira. Miha je pri tem odličen, edini je bil, ki je verjel vame, me nenehno motiviral. Nikoli mu ni bilo odveč vzeti si čas in prisluhniti, ko mi je padla motivacija. Sprva me je bilo treningov nekoliko strah, ker sem bila fizično v zelo slabi pripravljenosti. Miha pa je znal pravilno prilagoditi treninge meni primerno (hvala ti Miha). Uspelo mu je celo, da mi je vsadil v glavo misli o tem, da ni vseeno kdaj in kaj pojemo in da to ni dieta, temveč način življenja. Iz tedna v teden je bilo lažje, saj sem imela vedno več kondicije in vedno manj kilogramov. Šport sem celo tako vzljubila, da sem začela poleg treningov še samo doma izvajati TLT in teči. Danes opažam, da se teka veselim kot Forest Gump – ha, ha.

In tako se je rodila druga ženska. Medtem ko je izginjala prva ženska, se je iz nje rojevala ta, druga. Naj vam jo opišem….

Ima 32 kg manj, vsega skupaj 130 cm manj, je samozavestna, zadovoljna in zelo
ponosna, da ji je uspelo.

Verjemite mi, nisem se samo fizično spremenila. Sprememba je bila celovita,  počutim se kot na novo rojena.

Iskrena hvala iz srca ekipi FPP, ki je s svojimi objavami, odprtostjo in razumevanjem bistveno pripomogla k mojim rezultatom.  In Miha tebi….. še stotič hvala!!!

V glavnem:  HVALA KER STE.«

Kaj praviš?

Je Anji uspelo do svoje popolne postave?

V ponos mi je, ko vidim rezultate, ki jih dosegajo moji varovanci. Štejem si v čast, da svojo preobrazbo zaupajo meni in ekipi Golden Tree.

Večina ljudi, ki preoblikuje svojo postavo z našimi programi, je v preteklosti že uspešno shujšalo, a so vedno znova postali žrtev yo-yo efekta, ki praktično izniči ves tvoj trud, saj na koncu tvoja tehtnica kaže več kot pred začetkom diete.

Zato me najbolj razveseljuje dejstvo, da večina varovancev Golden Tree sprejme nov, zdrav način življenja. Tako obdržijo popolno postavo na dolgi rok.

Tebi so danes takšni rezultati še lažje in hitreje dosegljivi. Z ekipo Golden Tree smo razvili nov program vodene vadbe Popolna Vadba II, ki vključuje visoko intenzivno intervalno vadbo in obremenitveno vadbo z dolgimi in kratkimi elastikami…

Ali z drugimi besedami, gre za optimalno kombinacijo za ekspresno kurjenje maščob.

Če si želiš shujšati 5, 10 ali 15 kilogramov in oblikovati popolno postavo, ter se izogniti yo-yo efektu …

Potem moraš nujno potencial Popolne Vadbe II izkoristiti tudi ti.

⇒ Priskrbi si svoj program Popolna Vadba II in si zagotovi ekspresno preobrazbo.

P.S. In ne odlašaj. Če kdaj, potem je danes idealen trenutek, da se lotiš uspešnega hujšanja.

Napišiva skupaj še eno zgodbo o uspehu.

Lep pozdrav,

Miha Geršič
Avtor uspešnice Popolna Vadba 2

mihagersic-new

 


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Golden Tree o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna vadba 2.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
V ospredju programa Popolna Vadba so poleg nasvetov o uravnoteženi in zdravi prehrani predvsem treningi, ki jih lahko izvajaš istočasno z dogajanjem na ekranu.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji