Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Preobrazbe / Ivan je nov človek! Popolna preobrazba, popolna postava!
 

Ivan je nov človek! Popolna preobrazba, popolna postava!

Predviden čas branja: 2 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 15/11/2020
Ivan je nov človek! Popolna preobrazba, popolna postava!

Če te Ivanova preobrazba in zgodba ne premakneta, potem pa res ne vem več …

[thrive_leads id=’18148′]

Ivan je napisal:
“Kot mladostnik nikoli nisem imel problemov z odvečnimi kilogrami, saj sem veliko prekolesaril. Pred 15 leti pa so se mi pojavile zdravstvene težave z nogami in tako je sledilo več operativnih posegov, ki so se vrstili eden za drugim. To pa je seveda pomenilo konec športnih aktivnosti.

Sledilo je veliko razočaranje, saj sem izgubil tisto, kar sem najraje počel. Zaprl sem se med štiri stene in posledično izgubil vse prijatelje ter zapadel v depresijo. Vso to mirovanje je terjalo svoj davek in kilogrami so se pričeli kopičiti. Kar 13 let je trajalo, da sem končno prišel do točke, ko sem si rekel, da tako pač ne bo šlo več naprej. Preiskušal sem razne diete pri katerih sem res izgubil nekaj kilogramov, vendar pa sem jih zelo hitro pridobil nazaj. Prejšnjo težo sem celo povišal.

Čisto po naključju sem na spletu odkril Popolno vadbo. Pogledal sem predstavitev in si rekel: “Pa dajmo probat! Nekaj že mora biti na tem.” Naredil sem si skrbno načrtovan plan in preprosto začel. Upošteval sem vsak nasvet, ki sem ga dobil in se preprosto prepustil toku. Kar bo pa bo. Začel sem izgubljati odvečne kilograme, ki se jih je skozi vsa ta leta nabralo kar precej. Ker priloženih vaj takrat enostavno nisem bil zmožen izvajati, sem preprosto začel z vsakodnevnimi daljšimi sprehodi, temu pa sem postopoma začel dodajati še kakšno vajo ali dve, hojo v hrib itd.

Priznam, v to je bilo potrebno vložiti kar nekaj trdega dela tudi nekaj znoja je preteklo, vendar mi danes ni žal niti sekunde, ki sem jo namenil za to. Sam način prehranjevanja sem hitro osvojil, saj je sila preprost. Kdo bi si mislil, da lahko ješ testenine, čokolado, tudi pico in pri tem celo uspešno hujšaš. Jaz si pred tem sigurno nisem.

Mnogi me sprašujejo od kod vsa ta motivacija. Pravega odgovora na žalost nimam. To je nekaj, kar je preprosto v meni. Sam si nikoli ne bi mislil, da mi bo uspelo toliko doseči, kot sem. Zase lahko rečem, da sem se dobesedno na novo rodil. Prekipevam od energije, samozavesti mi tudi ne manjka, zdravje fenomenalno, skratka bolje skoraj ne bi moglo biti.

Danes lahko z velikim veseljem povem, da sem premagal boj z odvečnimi kilogrami. Prav tako pa sem spoznal tudi čudovite ljudi s katerimi smo postali pravi prijatelji. Ja, Popolna vadba ni samo program hujšanja, je dejansko še več. Kljub temu, da sem že zmagal, še nisem rekel zadnje, gibanje mi je enostavno priraslo k srcu in brez njega enostavno ne morem več.

Ekipa Golden Tree hvala vam za vso nesebično pomoč, ki ste mi jo nudili pri moji preobrazbi. Vsem ostalim pa sporočam, da vse kar potrebujete za vašo uspešno preobrazbo, so jasno zastavljeni cilji, uravnotežena zdrava prehrana, kanček potrpljenja ter vztrajnosti in rezultati bodo zagotovo prišli.” – Ivan Š.

Ivan ti si absolutni rekorder v spremembi na bolje.

Celotna skupnost PP je ponosna na tebe!

Tvoja vztrajnost in disciplina sta neverjetni!

Kako pa gre tebi?

Si tudi ti med tistimi, ki si želijo postati “nov človek”?

Čas je, da pozabiš na vse neučinkovite metode, ki ne delujejo.

V moji Popolni Vadbi sem združil čisto vse trike in nasvete, ki jih potrebuješ za popolno telesno preobrazbo brez pretiranega odrekanja na zdrav in enostaven način v čim krajšem času.

Večina mojim varovancev že v prvem tednu izgubi 1-2 kilograma.

Ampak to je šele začetek …

Mojo vadbo lahko preizkusiš in se prepričaš na lastne oči popolnoma brez tveganja.

Saj ponujam 100% garancijo na delovanje:
“Želeni rezultati v 30 dneh ali pa vrnem denar!”

Ja, tako močno verjamem v delovanje!

Dejansko nimaš česa izgubiti. Razen odvečnih kilogramov seveda. :)

Komaj čakam, da skupaj napiševa TVOJO zgodbo o uspehu!

https://www.goldentree.si/popolna-vadba/


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Golden Tree o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna vadba 2.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
V ospredju programa Popolna Vadba so poleg nasvetov o uravnoteženi in zdravi prehrani predvsem treningi, ki jih lahko izvajaš istočasno z dogajanjem na ekranu.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji