Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Preobrazbe / Čas za spremembo!
 

Čas za spremembo!

Predviden čas branja: 1 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 04/03/2021
Čas za spremembo!

Se sprašuješ kakšni so rezultati mojega programa Popolna Vadba?
Dvomiš, da z vadbenim programom, lahko dosežeš kakšen izjemen rezultat? Potem nujno poglej rezultate in zgodbo, mojega varovanca Grega, ki je Popolno Vadbo testiral.
Kot sem dejal, pri pripravi programa, nič ni bilo prepuščeno naključju…

https://www.goldentree.si/popolna-vadba/

Grega pravi:

Slabo počutje, višji delež odvečne maščobe, pomanjkanje energije, utrujenost… Vse te spremembe so bile jasen znak, da bo po hitrem postopku treba nekaj korenito spremeniti.

Pred tem sicer nisem imel večjih težav s svojim počutjem in postavo. Pravzaprav nikoli nisem bil zelo pozoren, kaj točno se dogaja z mojim telesom, ker sta bila dobro počutje in presežek energije nekaj povsem samoumevnega.

No in kot pravijo, šele, ko nekaj izgubiš, začneš to ceniti, kar je čista resnica.

Na hitro sem pregledal celotno situacijo in ugotovil, da sem zaradi vse bolj pestrega urnika in bolj odgovorne službe, velikokrat pozabil na telesno aktivnost oziroma sem bil enostavno preveč utrujen, da bi oddelal trening tako kot je treba.

Velikokrat se je zgodilo, da sem s treningom odlašal in odlašal. Lotil sem se vseh ostalih obveznosti, na trening pa preprosto pozabil. Vse pogosteje se je dogajalo, da nisem imel tiste prave želje, da se lotim treninga in ga oddelam tako kot je treba.

Jasno je bilo, da je čas za spremembe. Potreboval sem dodatno popestritev oziroma vadbeni koncept, ki bo drugačen od ostalih. Želel sem si treningov, ki bodo učinkoviti, ne bodo dolgočasni, predvsem pa, da mi ne bodo vzeli ogromno časa.

Ja priznam! Skupek vseh želja je bil na začetku precej optimističen, ampak kot sem spoznal kasneje, so bila moja pričakovanja povsem realna.

Bil sem odločen, da pregledam in primerjam vse možne vadbene koncepte in se odločim za najbolj učinkovitega. Danes lahko brez dvoma rečem, da je bila odločitev več kot odlična.

Miha mi je namreč predstavil koncept visoko intenzivne intervalne vadbe, ki danes sliši na ime POPOLNA VADBA. Identične vaje, predvsem pa identično razmerje intervalov je tisto, ki sem ga upošteval v času svoje preobrazbe in dosegel super napredek. Ni važno kje se nahajam oziroma kako zaseden sem, vedno najdem čas za takšen trening in ga brez izgovorov umestim na svoj urnik.“ – Grega Š.

Iskreno priznam, da sem noro ponosen na Gregov uspeh. In da bom tudi na tvojega!

Zato si čimprej priskrbi svoj izvod Popolne Vadbe!

Napišiva skupaj še eno zgodbo o uspehu.

Miha Geršič

michael-new-300x300


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Golden Tree o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna vadba 2.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
V ospredju programa Popolna Vadba so poleg nasvetov o uravnoteženi in zdravi prehrani predvsem treningi, ki jih lahko izvajaš istočasno z dogajanjem na ekranu.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji