Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Preobrazbe / Danes si ne predstavljam dneva brez gibanja
 

Danes si ne predstavljam dneva brez gibanja

Predviden čas branja: 2 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 30/09/2021
Danes si ne predstavljam dneva brez gibanja

Vse prevečkrat opažam, da nekateri iščejo 1001 izgovor zakaj se ne da. Če si med njimi, predlagam, da si prebereš Vesnino zgodbo in v njej najdeš navdih kako začeti:

“Biti mamica petim otrokom, brez zaposlitve, brez podpore in ogromno problemi, res ni bilo lahko. Doma sem ostala, ker je moral nekdo skrbeti za otroke, leta pa so bežala. Počutila sem se nekoristno, neustvarjalno, predvsem nesposobno. Nikogar ni bilo, komur bi se lahko zaupala. Le knjiga in čokolada!

Po sinovem 18.tem rojstnem dnevu, po slastnem kosu torte, sem odločno rekla svoj ne in začela trenirati.

Kilogrami so kopneli, počutje je bilo odlično, vedno več energije sem imela, saj sem jedla kvalitetno in zmerno, pet obrokov na dan. Mihovo sliko sem si prilepila na omaro in na hladilnik. Tak nadzor me je dnevno motiviral, saj je nekaj najlepšega, začeti dan z nasmehom in treningom. Vse sem si skrbno zapisovala, vsak grižljaj.

Danes si ne predstavljam dneva brez gibanja in zdrave hrane z beljakovinami. S pravilno prehrano sem dobila pravo energijo za cel dan. Obožujem zelenjavo, sladice pa sem omejila s kvalitetnimi, sladkanimi s sukrinom ali presnimi.

Lahko rečem, da nisem bila nikoli lačna. Več jem kot prej in hujšam. Res noro! Določena hrana ti s časom ne diši več. Skušnjave so se občasno pojavljale ob praznikih in takrat sem raje popila 2dl vode ter rekla svoj odločni: “Ne, hvala!” To je bila moja lastna formula za uspeh (da razstopim svoj “špeh”).

Za božično darilo sem si naročila tudi megastičen Mihov projekt Popolno vadbo. To je res vadba kot na dlani. 🙂 Ne potrebuješ fitnesa, ne dragih pripomočkov, le trdno voljo in vztrajnost. 🙂 Trije trenerji, s tabo skupaj v dnevni sobi?! Ja, kaj bi si kdo želel še več?!

Zdaj imam trdnejšo kožo in sem trdno odločena priti do cilja, še 17 kg do željenih 58 kg. Yeah! Imam več volje do življenja. Le kaj bi dala, če pridem še do svoje sanjske službe?!
Grem svoji zmagi naproti.

Pol ure na dan naj bi si vsak vzel zase in ko vidiš pol kilograma manj na tehtnici ni razloga za obupavanje. Gremo dalje, do medalje, he, he!” – Vesna T. Š.

V ponos mi je, ko vidim rezultate, ki jih dosegajo moji varovanci. Štejem si v čast, da svojo preobrazbo zaupajo meni in ekipi Golden Tree.

Večina ljudi, ki preoblikuje svojo postavo z našimi programi, je v preteklosti že uspešno shujšalo, a so vedno znova postali žrtev yo-yo efekta, ki praktično izniči ves tvoj trud, saj na koncu tvoja tehtnica kaže več kot pred začetkom diete.

Zato me najbolj razveseljuje dejstvo, da večina varovancev Golden Tree sprejme nov, zdrav način življenja. Tako obdržijo popolno postavo na dolgi rok.

Tebi so danes takšni rezultati še lažje in hitreje dosegljivi. Z ekipo Golden Tree smo razvili nov program vodene vadbe Popolna Vadba II, ki vključuje visoko intenzivno intervalno vadbo in obremenitveno vadbo z dolgimi in kratkimi elastikami…

Ali z drugimi besedami, gre za optimalno kombinacijo za ekspresno kurjenje maščob.

Če si želiš shujšati 5, 10 ali 15 kilogramov in oblikovati popolno postavo, ter se izogniti yo-yo efektu …

Potem moraš nujno potencial Popolne Vadbe II izkoristiti tudi ti.

⇒ Priskrbi si svoj program Popolna Vadba II in si zagotovi ekspresno preobrazbo.

P.S. In ne odlašaj. Če kdaj, potem je danes idealen trenutek, da se lotiš uspešnega hujšanja.

Napišiva skupaj še eno zgodbo o uspehu.


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Golden Tree o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna vadba 2.

Preberi več o avtorju
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji