Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Preobrazbe / Po letih neaktivnega življenskega sloga do odličnega počutja
 

Po letih neaktivnega življenskega sloga do odličnega počutja

Predviden čas branja: 1 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 01/04/2021
Po letih neaktivnega življenskega sloga do odličnega počutja

Po letih neaktivnega življenskega sloga, se je, moja varovanka Klavdija, odločila za spremembo in izgubila kar 23 kilogramov.

To je Klavdijina zgodba:

“Oktobra 2015 je moja teža dosegla 88 kg, takrat sem se odločila, da je treba v zvezi s tem nekaj narediti. Prej nisem nikoli bila preveč aktivna, za sabo sem imela dva poroda in še nikoli nisem hujšala. Služba, stres, neprimerno prehranjevanje (jedla sem 2x na dan, še to nepravilno, nezdravo, s premalo zelenjave, beljakovin, največkrat le kaj sladkega…) so naredili svoje. Vpisala sem se na fitnes, hodila na skupinske vadbe, zelo sem uživala na zumbi, imela osebnega trenerja, vzela sem tudi paket Formule Popolne postave, kjer sem spremljala vadbe, delala meritve. V veliko motivacijo mi je bila zaprta skupina na Facebooku, jedilnika se pa, priznam, nisem čisto držala…

Zdaj po sedmih mesecih imam 65 kg, se pravi minus 23 kg. Želim si izgubiti še nekaj kilogramčkov, predvsem pa vzdrževati to težo, to prehrano in telovadbo. Zdaj spijem veliko vode, zeleni čaj in sem ter tja kako kavo. Jem več zelenjave, manj sladkega, več beljakovin…Uživam tudi Omega 3 kapsule in včasih po vadbi spijem beljakovinski šejk Golden Tree z okusom čokolade.
V glavnem vse se da, veliko je v prehrani in telovadbi in seveda v glavi. V veliko podporo pa je tudi celotna skupina FPP. Hvala in lp.” Klavdija P.

Klavdija zelo sem vesel, da si spremenila življenski stil in uspela izgubiti odvečne kilograme!!

V ponos mi je, ko vidim rezultate, ki jih dosegajo moji varovanci. Štejem si v čast, da svojo preobrazbo zaupajo meni in ekipi Golden Tree.

Večina ljudi, ki preoblikuje svojo postavo z našimi programi, je v preteklosti že uspešno shujšalo, a so vedno znova postali žrtev yo-yo efekta, ki praktično izniči ves tvoj trud, saj na koncu tvoja tehtnica kaže več kot pred začetkom diete.

Zato me najbolj razveseljuje dejstvo, da večina varovancev Golden Tree sprejme nov, zdrav način življenja. Tako obdržijo popolno postavo na dolgi rok.

Tebi so danes takšni rezultati še lažje in hitreje dosegljivi. Z ekipo Golden Tree smo razvili nov program vodene vadbe Popolna Vadba II, ki vključuje visoko intenzivno intervalno vadbo in obremenitveno vadbo z dolgimi in kratkimi elastikami…

Ali z drugimi besedami, gre za optimalno kombinacijo za ekspresno kurjenje maščob.

Če si želiš shujšati 5, 10 ali 15 kilogramov in oblikovati popolno postavo, ter se izogniti yo-yo efektu …

Potem moraš nujno potencial Popolne Vadbe II izkoristiti tudi ti.

⇒ Priskrbi si svoj program Popolna Vadba II in si zagotovi ekspresno preobrazbo.

P.S. In ne odlašaj. Če kdaj, potem je danes idealen trenutek, da se lotiš uspešnega hujšanja.

Napišiva skupaj še eno zgodbo o uspehu.

Lep pozdrav,

Miha Geršič
Avtor uspešnice Popolna Vadba II

mihagersic-new


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Golden Tree o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna vadba 2.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
Glavna naloga je aktivacija mehanizma metaboličnega vklopa, ki predstavlja osnovo najnovejšega programa.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji