Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Preobrazbe / Je tudi tvoja želja TOP počutje in premikanje gora?
 

Je tudi tvoja želja TOP počutje in premikanje gora?

Predviden čas branja: 2 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 25/02/2021
Je tudi tvoja želja TOP počutje in premikanje gora?

Danes enostavno moram deliti hudo dobro življenjsko zgodbe moje varovanke Nine, ki je z mojimi nasveti izgubila 6,5 kilogramov in učvrstila najbolj problematične dele telesa.

Preberi njeno pismo in takoj ti bo jasno, kako ji je to uspelo:

Miha & ekipa pozdrav!
Že nekaj časa nazaj sem zaključila s programom FPP, kar pa še ne pomeni, da se je s tem zaključil tudi moj na novo osvojeni način življenja. Ker pa je bilo vmes kar nekaj težkih življenjskih prelomnic in se sedaj stanje končno normalizira vam lahko končno posredujem svoje dosežene rezultate na katere sem tako zelo ponosna.

Naj se najprej zahvalim Mihi in celotni ekipi za tole vadbo, ki me je pripeljala do mojih tako pričakovanih ciljev. Naj se sliši še tako obrabljeno ampak sem res ponosna, da sem bila/da sem še vedno vaša članica. Tukaj nas je ogromno takšnih, ki ste jim pomagali na takšen in drugačen način, zase pa lahko rečem, da med svoj največji dosežek ne štejem zgolj samo izgubljene centimetre ampak postavitev pravih prioritet v življenju. Kot verjetno še koga, me je služba obremenjevala in omejevala na tak način, da je posledično zaradi tega začel močno trpeti moj prosti čas in zdravje. Tekom preobrazbe pa sem iz dneva v dan postajala bolj samozavestna in cilji so bili bolj jasni, da pa sem jih lahko dosegla je bilo potrebnih tudi nekaj odločitev. Še danes sem presrečna, da sem jih sprejela, saj se je kvaliteta življenja drastično izboljšala. Zdravje je pa itak na prvem mestu in šele nato vse ostalo, ne?!! Prav vaše objave in nasmejani posti od Mihe, ki so bili zelo nalezljivi so poskrbeli za to, da si vsak sam kroji svojo srečo in cilje. Od vsakega posameznika pa je odvisno kako močna je njegova želja, that’s it!
Moji rezultati in s tem moji začrtani cilji ob začetku doseženi:
(od začetka do danes)

– 6,5 kg
– 10 cm obseg pasu
– 7 cm obseg bokov
– 10 cm obseg prsnega kosa
– 3 cm obseg roke
– 4 cm obseg noge

Počutje itak TOP, lahko bi premikala gore:) Naj še enkrat poudarim, da moj namen ni bil izgubiti ogromno kg ampak osvojiti zdrav način življenja in učvrstiti telo tam kjer je bilo to potrebno.
Že na začetku sem močno verjela v vadbo, saj nikoli nisem zagovarjala čudežnih tabletk in praškov ampak se je potrebno za dosego cilja prekleto boriti, pasti in se ponovno pobrati, kot velja za vse stvari v življenju. Malce skeptična sem bila le ali mi bo res uspelo izgubiti maščobico na tistih kritičnih predelih. Pa je uspelo, moj six pack undercover is back:):) Upoštevala sem prav vse vaje in jih kombinirala z HIIT treningi. S prehrano nisem imela nikoli težav, saj je dopuščala ogromno kreativnosti in eksperimentiranja kar se tiče načina priprave in začimb.

Postaven pozdrav :)“ – Nina P.

Bravo Nina!

Je tudi tvoja želja TOP počutje in premikanje gora?

V ponos mi je, ko vidim rezultate, ki jih dosegajo moji varovanci. Štejem si v čast, da svojo preobrazbo zaupajo meni in ekipi Golden Tree, toda najbolj pa me veseli to, da jih večina sprejme nov, zdrav način življenja.

Tebi pa so takšni rezultati sedaj še lažje in hitreje dosegljivi. Z ekipo Golden Tree smo razvili nov program vodene vadbe Popolna Vadba II, ki vključuje visoko intenzivno intervalno vadbo in obremenitveno vadbo z dolgimi in kratkimi elastikami…

Ali z drugimi besedami, gre za optimalno kombinacijo za ekspresno kurjenje maščob.

Če si želiš shujšati 5, 10 ali 15 kilogramov in oblikovati popolno postavo, po koncu programa pa se izogniti pogostemu yo-yo efektu, ki praktično izniči ves tvoj trud…

Potem moraš nujno potencial Popolne Vadbe II izkoristiti tudi ti.

Priskrbi si svoj program Popolna Vadba II in si zagotovi ekspresno preobrazbo.

P.S. In ne odlašaj. Če kdaj, potem je danes idealen trenutek, da se lotiš uspešnega hujšanja.

Napišiva skupaj še eno zgodbo o uspehu.

Miha Geršič

michael-new-300x300


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Golden Tree o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna vadba 2.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
Glavna naloga je aktivacija mehanizma metaboličnega vklopa, ki predstavlja osnovo najnovejšega programa.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji