Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Preobrazbe / Kako shujšati po porodu?
 

Kako shujšati po porodu?

Predviden čas branja: 1 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 06/05/2021
Kako shujšati po porodu?

To je vprašanje, ki ga pogosto prejmem v svoj inbox.

Moja varovanka in mlada mamica, Marija, mi je potarnala, kako 4 leta po porodu, še kar ni mogla izgubiti višek kilogramov na trebuhu. Vse dokler ni prisluhnila mojim nasvetom iz Formule Popolne Postave.

Če imaš tudi ti podobne težave, predlagam, da prebereš njeno zgodbo:

“Imam 29 let in kar 4 leta so minila odkar sem rodila, velik trebuh pa je ostal. Slišala sem, da ga je precej težko izgubiti, pa nisem niti poskušala. Jedla sem veliko sladkarij, pila sladke sokove in polno nescafeja z mlekom, kar je botrovalo k še dodatnim kilogramom. Kot pri veliko mamah, se tudi pri meni ostanek hrane ni metal stran, ampak sem kar sama pojedla ostanke. Vse hlače so mi postale tesne, pri vseh majicah se je videl trebuh, tako, da so me ljudje spraševali ali sem zopet noseča.
Nato sem slučajno od prijateljice slišala, ta pa od sosede, za Facebook stran Popolna Postava in se obrnila na Miho. Miha mi je svetoval, poslal članke s pravilno prehrano in vadbo in tako se je vse skupaj začelo. Najtežje se mi je bilo odreči sladkarijam in pa nescafeju, ki sem ga oboževala. Uspela sem ga zamenjati s črno kavo in sladkarije z žitaricami. Začela sem s pravilno prehrano, vadbo, sledila izzivu ter izgubila 13 kg.

Imela sem 68 kg. Sedaj pa imam 55 kg in 10 cm manj v pasu ter po 2 cm manj v nogah in 1 cm po rokah.

Ob tej priložnosti se zahvaljujem Formuli Popolne Postave in Mihu, ki mi je s svojo potrpežljivostjo in pomočjo, vrnil nasmeh na lice, samozavest ter voljo do življenja. Še naprej bom nadaljevala po konceptu Formule Popolne Postave.” – Marija D.

Marija je definitivno dala vse od sebe!

V ponos mi je, ko vidim rezultate, ki jih dosegajo moji varovanci. Štejem si v čast, da svojo preobrazbo zaupajo meni in ekipi Golden Tree, toda najbolj pa me veseli to, da jih večina sprejme nov, zdrav način življenja.

Tebi pa so takšni rezultati sedaj še lažje in hitreje dosegljivi. Z ekipo Golden Tree smo razvili nov program vodene vadbe Popolna Vadba II, ki vključuje visoko intenzivno intervalno vadbo in obremenitveno vadbo z dolgimi in kratkimi elastikami…

Ali z drugimi besedami, gre za optimalno kombinacijo za ekspresno kurjenje maščob.

Če si želiš shujšati 5, 10 ali 15 kilogramov in oblikovati popolno postavo, po koncu programa pa se izogniti pogostemu yo-yo efektu, ki praktično izniči ves tvoj trud…

Potem moraš nujno potencial Popolne Vadbe II izkoristiti tudi ti.

⇒ Priskrbi si svoj program Popolna Vadba II in si zagotovi ekspresno preobrazbo.

P.S. In ne odlašaj. Če kdaj, potem je danes idealen trenutek, da se lotiš uspešnega hujšanja.

Napišiva skupaj še eno zgodbo o uspehu.

Lep pozdrav,

Miha Geršič
Avtor uspešnice Popolna Vadba II

mihagersic-new


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Golden Tree o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna vadba 2.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
Glavna naloga je aktivacija mehanizma metaboličnega vklopa, ki predstavlja osnovo najnovejšega programa.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji