Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Preobrazbe / Od občutka napihnjenosti do sexy trebuščka!
 

Od občutka napihnjenosti do sexy trebuščka!

Predviden čas branja: 1 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 19/08/2021
Od občutka napihnjenosti do sexy trebuščka!

Zelo veliko posameznikov ima težave z napihnjenostjo in neprijetnimi občutki v trebuhu. Tudi ta težava, skupaj s kilogrami, izgine z upoštevanjem napotkov iz mojega programa Formula Popolne Postave. 🙌

Spoznaj Melito:

»Imam 43 let in počasi prehajam v obdobje menopavze. Že nekaj let sem imela težave z napihnjenostjo in slabo prebavo. Poskusila sem že nešteto stvari, od odrekanja kavi, sladkorju, uživanje lanenega semena, grozdja, dateljev, probiotikov….in še veliko tega, kar bi spodbudilo prebavo. Poskušala sem manj jesti, uvedla vsakodnevno vadbo, vendar se absolutno nič ni spremenilo. Bila sem že resnično obupana, nato pa sem se odločila, da naredim kar je potrebno za to, da se nekaj spremeni. Takoj, ko sem sprejela odločitev, je priša tudi rešitev, in sicer v obliki reklame na Facebooku – za Popolno Postavo.

Zakaj ne bi poiskusila še tega? Pritegnil me je video v katerem je pojasnjeno, da ne gre za kakšne preparate ter, da je vse kombinacija pravilne prehrane, vadbe in počitka. Moj cilj je bil izgubiti 2-3 kg ter se rešiti napihnjenosti v trebuhu. Najtežje je bilo izgubiti prvi kilogram, nato pa je šlo brez nekih odrekanj. Poleg super programa, mi je veliko pomenila tudi podpora Facebook skupine, ki mi je dala ogromno motivacije in koristnih nasvetov. Kombinacija prehrane z živili, ki se lahko kupijo v običajni trgovini, skupaj s programom vadbe in veliko podporo skupnosti ljudi z enakimi problemi, so me pripeljali do ogromne spremembe. « – Melita

V ponos mi je, ko vidim rezultate, ki jih dosegajo moji varovanci. Štejem si v čast, da svojo preobrazbo zaupajo meni in ekipi Golden Tree, toda najbolj pa me veseli to, da jih večina sprejme nov, zdrav način življenja.

Tebi pa so takšni rezultati sedaj še lažje in hitreje dosegljivi. Z ekipo Golden Treesmo razvili nov program vodene vadbe Popolna Vadba II, ki temelji na zadnji študiji o izgubi maščobe, ki je dvignila ogromno prahu.

Če si želiš shujšati 5, 10 ali 15 kilogramov brez yo-yo efekta in je tvoj cilj lepo oblikovana postava…

Potem moraš nujno potencial Popolne Vadbe II izkoristiti tudi ti.

⇒ Priskrbi si svoj program Popolna Vadba II in si zagotovi ekspresno preobrazbo.

P.S. In ne odlašaj. Če kdaj, potem je danes idealen trenutek, da se lotiš uspešnega hujšanja.

Napišiva skupaj še eno zgodbo o uspehu.


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Golden Tree o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna vadba 2.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
Glavna naloga je aktivacija mehanizma metaboličnega vklopa, ki predstavlja osnovo najnovejšega programa.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji