Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Preobrazbe / Odloči se za korenito spremembo in jo tudi doseži!
 

Odloči se za korenito spremembo in jo tudi doseži!

Predviden čas branja: 1 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 11/02/2021
Odloči se za korenito spremembo in jo tudi doseži!

Spoznaj Blaža!

Blaž je živel, verjetno podobno, kot precej moških njegovih let, a se je odločil za korenito spremembo in jo tudi dosegel. Upam, da bo njegova zgodba motivirala tudi tebe. Kako mu je uspelo?

Blaž pravi:

Najprej naj povem, da sem od osnovne šole pa tja do 3 letnika srednje bil skos športno aktiven in treniral judo. Nakar sem vse pustil in se je začelo… Moje življenje je bilo zelo nezdravo: alkohol, enostavnih hitratov preveč, premalo obrokov, nič gibanja in sem se zredil od svojega 19 leta pa do svojega 24 leta za 25 kg. Nato sem se odločil, da ne gre več tako naprej in začel trenirat v fitnesu. 3 leta se loteval zelo pokroviteljsko, vsega delal 2 mesca, pustil spet delal par mescev in spet pustil. Nisem niti imel še dovolj znanja niti motivacije potem sem se odločil, da je konec polovičarstva in začel vse od začetka, korak po koraku. Pridružil sem se skupini FPP, kupil paket, ter spremljal video od Mihe (youtoube) glede prehrane in treningov. Treninge sem delal v fitnesu večino z utežmi ter kardio naprave, kar se tiče prehrane, sem delal vse po FPP in morem se res zahvalit za vaš trud. Končno vem kaj jest, kdaj in zakaj. Seveda sem delal tudi napake ampak z napakami se učimo in je potem teh vse manj. Tako sem v 2 letih iz 98kg prišel na 80kg. Vsem sporočam, da je potrebno spremembe delat korak po koraku in sestavljat puzle. Tako pridemo enkrat do popolne slike in postane to tvoj način življenja brez stradanja in odrekanja. Tako, da ja, to je 2 leti malih sprememb za velike rezutate. Pozdrav vsem, pošiljam slike moje preobrazbe. “ – Blaž H.

Blaž, kapo dol!

Si tudi ti želiš preobrazbe, pa trenutno ne verjameš, da zmoreš?

V ponos mi je, ko vidim rezultate, ki jih dosegajo moji varovanci. Štejem si v čast, da svojo preobrazbo zaupajo meni in ekipi Golden Tree, toda najbolj pa me veseli to, da jih večina sprejme nov, zdrav način življenja.

Tebi pa so takšni rezultati sedaj še lažje in hitreje dosegljivi. Z ekipo Golden Tree smo razvili nov program vodene vadbe Popolna Vadba II, ki temelji na zadnji študiji o izgubi maščobe, ki je dvignila ogromno prahu.

Če si želiš shujšati 5, 10 ali 15 kilogramov brez yo-yo efekta in je tvoj cilj lepo oblikovana postava…

Potem moraš nujno potencial Popolne Vadbe II izkoristiti tudi ti.

↪ Priskrbi si svoj program Popolna Vadba II in si zagotovi ekspresno preobrazbo. ↩

P.S. In ne odlašaj. Če kdaj, potem je danes idealen trenutek, da se lotiš uspešnega hujšanja.

Napišiva skupaj še eno zgodbo o uspehu.

Miha Geršič

michael-new-300x300


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Golden Tree o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna vadba 2.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
Glavna naloga je aktivacija mehanizma metaboličnega vklopa, ki predstavlja osnovo najnovejšega programa.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji