Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Preobrazbe / Prenehala je z dietami in zgodilo se je to…
 

Prenehala je z dietami in zgodilo se je to…

Predviden čas branja: 3 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 30/07/2016
Prenehala je z dietami in zgodilo se je to…

Če še vedno misliš, da je za tvojo sanjsko postavo potrebna stroga dieta ali ure in ure fitnesa…

Se močno motiš!

Moja varovanka Nina je znova dokazala to, kar jaz pravim že nekaj časa…

In kar so osvojili že vsi moji varovanci v Formuli Popolne Postave, ki jim je uspelo do svoje sanjske postave.

Nini je končno uspelo, ko se je odpovedala vsem strogim dietam in svoj cilj dosegla celo brez enega obiska fitnes centra.

Takole zgleda njena popolna preobrazba:

Nina nam je razkrila svojo zgodbo o uspehu:

“Z odvečnimi kilogrami sem imela težave že od majhnega. Velikokrat so se norčevali iz mene, da sem debela, grozna in me včasih celo klicali debela in ne po imenu. Ko začneš hoditi v šolo, bi si rad našel prijatelje kot vsi ostali in bi si želel, da te imajo radi, ampak mene so vedno znova in znova izključevali iz družbe in takšen odnos me je zelo prizadel.

V srednji šoli sem se odločila da imam dovolj tega, da sem zaradi odvečnih kilogramov tako nesrečna in brez volje ter se odločila, da poskusim 90 dnevno ločevalno dieto.

In poglej, poglej Nina je prvič v življenju izgubila 17kg in lahko si mislite kako sem bila ponosna na sebe in srečna a le za kratek čas. Ko je preteklo 90 dni sem spet jedla pohano meso, pomfri itd. z mislijo: »Saj zdaj lahko, zdaj že dolgo nisem. Saj sem shujšala 17kg. Saj se ne bom takoj zredila.« In ker še to ni bilo dovolj sem bila nora na pecivo in čokolade, še posebej, ko sem bila slabe volje in tudi šport mi ni bil nikoli pri srcu.

Spet sem se zredila, spet imela kakšno dieto, spet sem shujšala in potem se je to tako ponavljalo veliko let in nikoli nisem prišla do cilja, ki sem ga želela.

Pred kratkim pa sem dobila službo in morala sem opraviti zdravniški pregled in seveda jih je zanimala tudi moja masa. Prišel je trenutek resnice, ki sem se mu dolgo izogibala.

Tehtnica je pokazala 103.7 kg in takrat sem se zavedala, da moram marsikaj spremeniti, če želim shujšati.

V zdravstvenem domu so mi ponudili, da bi se lahko vključila v šolo hujšanja, ampak sem odklonila, ker sem se odločila, da jaz to zmorem sama! Ta dan je bil prelomni dan mojega novega življenja. Bila sem trdno odločena, da želim priti do sanjske postave in da jaz to zmorem.

Začela sem počasi. Od vseh živil sem najprej izločila vsa živila, ki vsebujejo sladkor. Potem sem beli kruh zamenjala z polnozrnatim, črtala sem bele testenine in krompir ter na vsakdanji jedilnik dodala veliko zelenjave. K pravilni prehrani sem dodala še vsakodnevne kratke sprehode.

Po kakšnem enem mescu in pol sem imela skoraj 10 kg manj in nisem mogla verjeti, da so brez diete moji kilogrami kar puhteli.

Motivacija je vedno bolj naraščala in bilo je tudi veliko spodbude ki me je še dodatno gnala naprej. Za vsak izgubljen kilogram sem dobila še večjo voljo in željo po sanjski postavi, ki sem si je želela že od nekdaj. Počutila sem se super, ampak me je pa nekaj zelo motilo. Okoli trebuha in po stegnih sem imela kar nekaj odvečne kože kar je izgledalo zelo grdo.

Odločila sem se malo pobrskati po internetu kako to odvečno kožo odpraviti in zasledila spletno stran goldentree.si. Na tej spletni strani pa je pisalo vse kar me je zanimalo, bilo je nešteto nasvetov kako in kaj, za mene zadetek v polno!

Odločila sem se, da si iz vseh videoposnetkov vadbe Mihe Geršiča, ki je marsikomu spremenil življenje, sestavim svoj trening in da ga intenzivno izvedem vsaj 5 dni v tednu, če želim priti do željenega cilja. Če pa bom vsak dan pridno trenirala, pa moram tudi spremljati centimetre in kilograme, da bom videla napredek.

Želja po preobrazbi je bila res velika, zato nisem popustila in sem vztrajala, pazila na prehrano, in res veliko časa posvetila telovadbi.

Po polovici leta mi je uspelo shujšati 25 kg, kar je bil zame rekord, saj mi  še nikoli ni uspelo izgubiti toliko kilogramov.

Veliko sem pridobila na samozavesti, tudi počutila in gibala sem se veliko bolje kot prej in, ko ti uspe izgubiti toliko kilogramov, sem dobila še večji zagon, da res pridem do tistega cilja, ki sem si ga zastavila na začetku. Bila sem res presrečna, ker po tolikih neuspešnih dietah, ki sem jih imela, sem končno lahko rekla, da mi bo uspelo.

Počutim se čisto kot drug človek.

Vse skupaj sem izgubila 33 kg, brez diete samo z zdravo prehrano, niti enkrat nisem obiskala nobenega fitnes centra, telovadila sem vedno doma v dnevni sobi, kar sem si dokazala , da se z veliko truda in vztrajnosti da doseči prav vse!!

Verjamem, da se marsikdo najde v moji zgodbi, zato vam lahko svetujem, da to zmore prav vsak,  če si res želi spremeniti svoje telo. Ne obupati ob prvi krizi, cenite se, vztrajajte ker le tako boste prišli do cilja!” – Nina V.

Ali tudi ti še vedno vztrajaš na nemogočih dieta?

Želenega rezultata pa ni od nikoder?

Ali se tudi tebi po končani dieti kilogrami še hitreje vrnejo, kot so skopneli?

Čas je, da temu rečeš konec…

In se mi pridružiš v moji preverjeni Formuli Popolne Postave.

V Formuli Popolne Postave sem združil čisto vse trike in nasvete, ki jih potrebuješ za popolno telesno preobrazbo v 90 dneh…

Brez pretiranega odrekanja tvojim najljubšim jedem na zdrav in enostaven način!

Kot sem že omenil, ne gre za še eno strogo dieto, ampak za zdrav in uravnotežen življenjski slog, ki ga skupaj vpeljemo korak za korakom.

Tako kot je to uspelo Nini in vsem mojim varovancem, ki so dosegli svojo sanjsko postavo.

Ob naročilu Formule Popolne Postave ti ponujam 100% garancijo na delovanje:

“Vidni rezultati v prvih 30 dneh ali pa ti vrnem denar!”

Kar pomeni, da lahko mojo formulo preizkusiš brez tveganja in se lastno ročno prepričaš o delovanju.

In v kolikor ti moji nasveti ne ustrezajo, mi to sporočiš in vrnil ti bom denar…

Fer?

Ne vidim razloga, zakaj moja formula ne bi pomagal tudi tebi…

Mojo formulo lahko torej brez tveganja naročiš in preizkusiš tukaj:

=> https://www.goldentree.si/popolna-vadba-2/

Z mojo ekipo smo tukaj, da ti pomagamo do cilja!

Komaj čakam, da mi sporočiš rezultate po prvem tednu…

 

Na tvoj uspeh!

 


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Golden Tree o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna vadba 2.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
V ospredju programa Popolna Vadba so poleg nasvetov o uravnoteženi in zdravi prehrani predvsem treningi, ki jih lahko izvajaš istočasno z dogajanjem na ekranu.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji