Ekskluzivni popusti samo še 00:00:00 🤩 Prihrani kar dodatnih 20 % s kodo "spring20" 👉
Domov / Preobrazbe / Korenita sprememba, ki je Saro pripeljala do željene postave
 

Korenita sprememba, ki je Saro pripeljala do željene postave

Predviden čas branja: 2 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 22/04/2021
Korenita sprememba, ki je Saro pripeljala do željene postave

Mojo varovanko Saro in njeno fantastično preobrazbo verjetno že poznaš, a mogoče še kar misliš, da ti tega ne zmoreš? Ali, da nimaš pravih pogojev? 🤔

Predstavljam ti Sarino zgodbo, za katero verjamem, da ti bo v navdih, da se mi tudi ti pridružiš in skupaj napiševa še eno zgodbo o uspehu. 🎯

Sara pravi:

“Odkar pomnim sem se borila s prekomerno telesno težo. Razočaranje, pomanjkanje energije in slaba volja so me zaradi omenjenih težav pogosto spremljale in mi uničile marsikateri trenutek mojega življenja.

Že od nekdaj sem oboževala smučanje, če je bilo le mogoče sem pozimi vsak prosti dan preživela na smučišču. Tudi plavanje se je velikokrat pojavilo na mojem urniku.
Med študijem pa sem se polenila. Športa ni bilo skoraj nič, živela sem predvsem od nezdrave, na hitro pripravljene hrane. Sam študij je bil zelo zahteven in stresen, poleg tega sem veliko delala preko študentskega servisa.
Časa za šport, zdrave in tople obroke, mi je vedno primanjkovalo. Živela sem predvsem od sendvičev in bele kave. Družinska kosila ob vikendih so bila moj edini zdrav obrok v celem tednu.

Lotila sem se že številnih načinov kako zmagati v boju z odvečnimi kilogrami. Tri leta nazaj, sem preizkusila tudi ločevalno dieto, s katero mi je uspelo shujšati nekaj kilogramov. Ko sem z njo prenehala, sem bila šokirana, saj sem odvečne kilograme ponovno pridobila.

Želja po izgubi kilogramov se je še povečala, ko sem se novembra 2015 po posvetu s kirurgom odločila za zahtevnejši poseg. Njegov pogoj je bil, da pred posegom izgubim vsaj 10 kg. Ponovno sem začela s plavanjem, saj je bil edini šport, ki se ga lahko usklajevala s službo, ter občasno obiskovala ure zumbe. Hrane in svojih prehranjevalnih navad pa še vedno nisem spremenila.

Januarja 2016 sem na Facebook-u zasledila, da bo Miha v sklopu portala POPOLNA POSTAVA spet izbral srečneža, ki bo pod njegovim vodstvom izgubil odvečno težo. Odločila sem se, da se prijavim in preizkusim svojo srečo.

Ko sem izvedela, da sem izbrana sem bila šokirana in hkrati zelo vesela. In začelo se je…

Priznam, da sem pričakovala drugačen način. Način, ki ga pozna večina posameznikov, ki se odločijo oblikovati postavo. Stroge diete, monotoni treningi, trpljenje, pomanjkanje energije itd. Verjetno veste o čem govorim.

Ampak ne! Preobrazbe sva se lotila na popolnoma drugačen način.

Že po prvem srečanju sem spoznala, da bova korenito spremenila moj življenjski stil. Bila sem nekoliko prestrašena, ampak kmalu prijetno presenečena. Kljub temu, da sem popolnoma spremenila življenjske navade, sem vseeno uživala. Obroki so bili okusni, zdravi in preprosti za pripravo.

Miha mi je pokazal kako oblikovati oziroma organizirati dan, da te »obveznosti« ne obremenjujejo, ampak ravno obratno.

Ko sva dodelala plan prehrane, se je začel tisti drugi še bolj zabavni del…treningi!

Vadba je bila tisto, v kar sem se po nekaj tednih zaljubila. Treningi so bili raznoliki, zabavni in hkrati učinkoviti. Priznam, da ni bilo lahko, ampak sprotni rezultati so mi dali ogromno motivacije.

Dosegla sem lep napredek, ampak to že ni zadnja beseda. Potrudila se bom, da dosežem tisto kar sem si zadala oziroma cilj o katerem sem včasih upala samo sanjati, danes pa vem da ga je mogoče doseči.

Bolj sva se premikala proti koncu, manj me je bilo skupaj. Iskrena HVALA Mihu in njegovi celotni ekipi Golden Tree, predvsem pa hvala moji družini za vso podporo!” – Sara J.

Sara je resnična zmagovalka!

V ponos mi je, ko vidim rezultate, ki jih dosegajo moji varovanci. Štejem si v čast, da svojo preobrazbo zaupajo meni in ekipi Golden Tree, toda najbolj pa me veseli to, da jih večina sprejme nov, zdrav način življenja.

Tebi pa so takšni rezultati sedaj še lažje in hitreje dosegljivi. Z ekipo Golden Tree smo razvili nov program vodene vadbe Popolna Vadba II, ki vključuje visoko intenzivno intervalno vadbo in obremenitveno vadbo z dolgimi in kratkimi elastikami…

Ali z drugimi besedami, gre za optimalno kombinacijo za ekspresno kurjenje maščob.

Če si želiš shujšati 5, 10 ali 15 kilogramov in oblikovati popolno postavo, po koncu programa pa se izogniti pogostemu yo-yo efektu, ki praktično izniči ves tvoj trud…

Potem moraš nujno potencial Popolne Vadbe II izkoristiti tudi ti.

⇒ Priskrbi si svoj program Popolna Vadba II in si zagotovi ekspresno preobrazbo.

P.S. In ne odlašaj. Če kdaj, potem je danes idealen trenutek, da se lotiš uspešnega hujšanja.

Napišiva skupaj še eno zgodbo o uspehu.

Lep pozdrav,

Miha Geršič
Avtor uspešnice Popolna Vadba II

mihagersic-new


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Golden Tree o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna vadba 2.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
Glavna naloga je aktivacija mehanizma metaboličnega vklopa, ki predstavlja osnovo najnovejšega programa.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji