Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Preobrazbe / Stavek, ki je Ani spremenil življenje za vedno
 

Stavek, ki je Ani spremenil življenje za vedno

Predviden čas branja: 2 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 01/12/2018
Stavek, ki je Ani spremenil življenje za vedno

Slabo počutje in depresija sta zelo pogosta, a temačna spremljevalca posameznikov, predno se ti odločijo za preobrazbo.

Žalostno je, ker se z njima posamezniki večinoma soočajo sami in tako velikokrat podležejo njunemu vplivu in obupajo.

Moja varovanka Ana pa je ugotovila, da gre s spodbudo in pravim vodstvom, veliko lažje.

Njen uspeh je naravnost neverjeten!

Ana pravi:

»Moja preobrazba se je začela leta 2014, ko je tehtnica pokazala zelo preveliko številko, takšno ob kateri si razočaran in se zamisliš. Priznam, da se z odvečnimi kilogrami borim že celo življenje. Vedno sem iskala način kako jih odpraviti, ampak sem se po končanih dietah vedno znova zredila.

Hudo je, ko se vrtiš v začaranem krogu izhoda pa ne najdeš, ljudje okoli tebe pa ti govorijo kako in kaj je prav. Na žalost sem te besede slišala in začela razumeti šele pred kratkim. Še danes ne vem kje sem našla moč, da sem začela delati prave spremembe, čeprav sem se počutila slabo in depresivno.

Začela sem počasi. Najprej sem iz prehrane izločila hrano zaradi katere sem se vsak dan vse bolj redila: sladkor,slani prigrizki, prekomerne testenine in kruh itd. Na začetku nisem telovadila, ker je bilo moje telo preobremenjeno tako, da sem 20 kg shujšala samo z zdravo prehrano, potem pa sem postopoma uvedla tudi gibanje. Z vsakim dnem je bilo vse lažje, največja motivacija pa mi je bilo dejstvo, da se je moje telo spreminjalo. Začela sem opažati rezultate in nisem več rabila kupiti največje konfekcijske številke hlač.

Zavedala sem se, da me čaka še veliko dela. Želela sem si korenite spremembe, takšne po kateri rezultati ostanejo. Zelo vesela sem bila, ker sem v tem obdobju zasledila na facebooku Popolno postavo, na strani pa posnetek Mihe Geršiča. Njegova predstavitev in način razmišljanja sta mi bila takoj všeč. Sploh nisem razmišljala, takoj sem naročila CD. Všeč mi je to, ker se vsakemu posamezniku iz skupine na Popolni Postavi posveti 100%, vedno odgovorja na komentarje, najbolj pomembno pa je to ,da spodbuja.

Imela sem eno slabo obdobje, ko sem zapadla v slabo voljo in slabo hrano, Miha pa kot, da je slutil, da potrebujem brco v rit, napiše sporočilo:

»Ana kako napreduje preobrazba?«

V ta stavek sem gledala 5 minut in bila zelo razočarana nad seboj. Razmislila sem in videla, da ni vredno vreči proč vsega tega truda in odrekanja, ki sem ga dosegla ter se spet zapustiti. Naslednji dan sem že trenirala! Hvala Miha !

Hvaležna sem za to skupino dobrih in pozitvnih ljudi, kateri so v moje življenje prinesli veliko dobrega, pa se tega verjetno niti ne zavedajo. Do sedaj sem v obdobju dveh let uspešno odpravila 40 kilogramov. Veselim se napredka in končnega cilja, ostalo mi je še 15 kilogramov do konca, a cilj še nikoli ni bil bližje.. « – Ana B.

Upam, da te ja Anina zgodba in njena preobrazba navdušila tako, kot je navdušila mene.

Vprašanje za tebe:

Kako napreduje tvoja preobrazba??

Prosim, odgovori mi, da če ne gre po planih, takoj ukrepava!

Sicer pa…

Kdaj se pridružiš naši skupnosti FPP? 

V naši zaprti skupnosti se vsak dan motiviramo in spodbujamo, da skupaj dosežemo zastavljene cilje.

Jaz in moja ekipa smo tukaj, da ti pomagamo na poti do tvoje sanjske postave.

Formula Popolne Postave je pomagala Ani spremeniti življenje za vedno in ne vidim razloga, zakaj ga ne bi tudi tebi.

Imaš mojo 100% garancijo na delovanje.

Kar pomeni, da lahko Formulo Popolne Postave preizkusiš na svoje lastne oči, popolnoma brez tveganja.

30 dni sledi mojim preprostim nasvetom, in če ne opaziš želenih rezultatov, mi to sporoči, jaz pa ti bom brez vprašanj vrnil denar.

Velja?

Konec koncev je Formula Popolne Postave pomagala že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam in ne vidim razloga, zakaj ne bi pomagala tudi tebi.

Pridruži se nam tukaj:

=> https://www.goldentree.si/popolna-vadba/

 

Lep pozdrav,

Miha Geršič

mihagersic-new


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Golden Tree o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna vadba 2.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
V ospredju programa Popolna Vadba so poleg nasvetov o uravnoteženi in zdravi prehrani predvsem treningi, ki jih lahko izvajaš istočasno z dogajanjem na ekranu.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji