Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Preobrazbe / ❌ Stop, treba bo nekaj narediti…
 

❌ Stop, treba bo nekaj narediti…

Predviden čas branja: 2 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 11/08/2016
❌ Stop, treba bo nekaj narediti…

»Stop, treba bo nekaj narediti…« je zapisala moja varovanka Elinda…

Imela je dovolj lažnih upanj…

Po številnih neuspešnih poizkusih je skoraj obupala.

Preizkusila je:

– diete z malo obroki,
– stradanje,
– ločevalno dieto,
– herbalife,
– …

In ko nič od tega ni delovalo…

So jih drugi dajali lažna upanja:

»Vsi so govorili, saj ko boš dojila bodo kg sami odšli. NI BILO RES. Potem naj bi izginili, ko bi nehala dojiti in se bodo hormoni stabilizirali. TUDI TO NI BILO RES. Kilogrami so ostali. Slaba volja in razočaranje sta bila ogromna.« …v svoji zgodbi piše Elinda.

Na srečo je Elinda naletela na moje nasvete in objave, kako do svoje sanjske postave, brez jo-jo učinka…

Čeprav je bila na začetku skeptična, je bila šokirana nad rezultati njene prijateljice, ki je z mojimi nasveti dosegla top rezultate.

Rezultat Elinde pred in po upoštevanju mojih nasvetov za trajno preoblikovanje telesa:

Elinda piše:

»Ker sem bila že od nekdaj kar aktivna in sicer 7 let sem trenirala odbojko, ne morem ravno reči, da se že od nekdaj obremenjujem in spopadam z odvečno maso. Prišli pa so dnevi, ko sem se vpisala na fakulteto in spoznala neredno in nezdravo prehrano, poleg študija pa sem bila večino časa še polno zaposlena s službo in tako je vedno primanjkovalo časa za prehrano. Kilogrami so se začeli kopičiti na predelih kot je za ženske ponavadi običajno.

Nato sem nekega dne rekla: “ Stop, treba bo nekaj narediti ” . Začela sem z dietami kot je en obrok na dan, stradala sem in bila popolnoma brez energije, kilogrami pa niso odšli nikamor. Nato sem začela z ločevalno dieto, s katero sem izgubila nekaj kilogramov, nič omembe vrednega. Po nekaj letih truda nisem imela nekih pozitivnih rezultatov. Nato pa je nekega dne imela sestra na domu predstavitev izdelkov Herbalife, ki so bili za moj žep predragi, a sem se vseeno odločila za nakup. Bilo je uau, kilogrami so začeli padati, obseg se je nepopisno zmanjšal. Uspelo mi je priti do svoje sanjske številke na tehtnici. Še isti dan, ko sem jo zagledala, pa so se mi kilogrami ponovno začeli vračati brez kakšne spremembe v prehrani ali gibanju. Poskušala sem ohranjati maso, a ni šlo. Sicer se nisem zredila na začetno maso, ampak vseeno je bilo razočaranje.

Nato sem zanosila in pridobila normalno maso primerno za nosečnice, a kaj, ko po porodu kilogrami niso izginili. Vsi so govorili, saj ko boš dojila bodo kg sami odšli. NI BILO RES. Potem naj bi izginili, ko bi nehala dojiti in se bodo hormoni stabilizirali. TUDI TO NI BILO RES. Kilogrami so ostali. Slaba volja in razočaranje sta bila ogromna.

Nekega dne, ko sem obiskala Facebook, sem zasledila objavo od prijateljice/bivše sošolke, da je bila srečna nagrajenka 60-dnevnega izziva in videla njene rezultate. Bila sem šokirana. Pregledala sem zakaj se v tem izzivu gre in naletela na Formulo Popolne Postave (FPP). Ker nikoli ne nasedam spletnim reklamam in podobnim rečem, sem bila zelo skeptična, a sem si rekla, da nekaj pa že mora biti res, če je ta prijateljica dosegla take top rezultate. Naročila sem si CD in vse kar je spadalo zraven. Kar nekaj časa je vse skupaj ostalo nedotaknjeno, spremljala pa sem FPP Facebook stran in se vsak dan posebej čudila rezultatom, ki so jih varovanci dosegali. Rekla sem si, da zdaj je pa že skrajni čas, da dvignem svojo rit in začnem nekaj delati.

Začela sem telovaditi po FPP izzivih (60, nato 90 dnevni izziv), spremenila prehrano in rezultati so se počasi začeli kazati na mojem telesu. Kilogrami sicer niso kopneli drastično, vsake toliko časa so se tudi dvignili, a cm obsega so se krepko manjšali. Trenutno me čaka še kar dolga pot do svoje idealne postave, a z veseljem vztrajam, saj mi način prehrane ustreza, kajti ni se mi treba odrekati obrokom in stradati, aktivnost pa na splošno obožujem.« – Elinda L.

 

V ponos mi je, ko vidim rezultate, ki jih dosegajo moji varovanci. Štejem si v čast, da svojo preobrazbo zaupajo meni in ekipi Golden Tree, toda najbolj pa me veseli to, da jih večina sprejme nov, zdrav način življenja.

Tebi pa so takšni rezultati sedaj še lažje in hitreje dosegljivi. Z ekipo Golden Tree smo razvili nov program vodene vadbe Popolna Vadba II, ki temelji na zadnji študiji o izgubi maščobe, ki je dvignila ogromno prahu.

Če si želiš shujšati 5, 10 ali 15 kilogramov brez yo-yo efekta in je tvoj cilj lepo oblikovana postava…

Potem moraš nujno potencial Popolne Vadbe II izkoristiti tudi ti.

⇒ Priskrbi si svoj program Popolna Vadba II in si zagotovi ekspresno preobrazbo.

P.S. In ne odlašaj. Če kdaj, potem je danes idealen trenutek, da se lotiš uspešnega hujšanja.

Napišiva skupaj še eno zgodbo o uspehu.


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Golden Tree o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna vadba 2.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
V ospredju programa Popolna Vadba so poleg nasvetov o uravnoteženi in zdravi prehrani predvsem treningi, ki jih lahko izvajaš istočasno z dogajanjem na ekranu.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji