Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Preobrazbe / Včasih zveni kar prelepo, da bi bilo res. Pa je res?
 

Včasih zveni kar prelepo, da bi bilo res. Pa je res?

Predviden čas branja: 1 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 25/03/2021
Včasih zveni kar prelepo, da bi bilo res. Pa je res?

Velikokrat prejmem vprašanja “nejevernih Tomažev”, ali se resnično da. Zato sem se danes odločil, da ti predstavim neverjetno pot moje varovanke Špele.

Špelina zgodba:

“Koliko zgodb se začne s stavkom…”celo življenje se že borim z odvečnimi kilogrami”…ja, tudi moja. Leta in leta borbe, stradanja, pretiravnja pri telovadbi, do popolnega nasprotja, ko izgubiš vso voljo, saj nikoli nič ne uspe. Kile gredo in spet pridejo, vrtiš se v začaranem krogu in ne najdeš izhoda. Najbrž je ni diete, ki je ne bi preizkusila in ni športne dejavnosti, ki se je še nisem lotila. Potem pa po čistem naključju zagledaš objavo našega Mihe, v kateri tako mirno in preprosto razlaga, da ni nič nemogoče, če imaš prave napotke in voljo, da spremeniš svoje življenje. “A res?”, je bila moja prva, rahlo sarkastična, misel. Pa mi ni dalo miru, CD je prispel domov in tako se je začelo. Ne stradaj, jej redno, telovadi zmerno, ne razmišljaj o dieti, temveč o spremembi načina življenja…za vsako težavo, na katero sem naletela, pri pripravi obrokov, treningih, motivaciji, so mi v trenutku priskočili na pomoč ekipa FPP in seveda tudi moji sotrpini v naši facebook skupini, kjer vsakodnevno čvekamo, se vzpodbujamo, delimo recepte, se brcamo v rit in pogosto nasmejimo drug drugemu. Seveda to niti pribljižno še ni konec, cilji so postavljeni in niti malo ne dvomim, da jih ne bi dosegla, sploh s pomočjo teh čudovitih ljudi.” Špela B.

Špela, kaj naj rečem: NORO

V ponos mi je, ko vidim rezultate, ki jih dosegajo moji varovanci. Štejem si v čast, da svojo preobrazbo zaupajo meni in ekipi Golden Tree, toda najbolj pa me veseli to, da jih večina sprejme nov, zdrav način življenja.

Tebi pa so takšni rezultati sedaj še lažje in hitreje dosegljivi. Z ekipo Golden Tree smo razvili nov program vodene vadbe Popolna Vadba II, ki vključuje visoko intenzivno intervalno vadbo in obremenitveno vadbo z dolgimi in kratkimi elastikami…

Ali z drugimi besedami, gre za optimalno kombinacijo za ekspresno kurjenje maščob.

Če si želiš shujšati 5, 10 ali 15 kilogramov in oblikovati popolno postavo, po koncu programa pa se izogniti pogostemu yo-yo efektu, ki praktično izniči ves tvoj trud…

Potem moraš nujno potencial Popolne Vadbe II izkoristiti tudi ti.

⇒ Priskrbi si svoj program Popolna Vadba II in si zagotovi ekspresno preobrazbo.

P.S. In ne odlašaj. Če kdaj, potem je danes idealen trenutek, da se lotiš uspešnega hujšanja.

Napišiva skupaj še eno zgodbo o uspehu.

Lep pozdrav,

Miha Geršič
Avtor uspešnice Popolna Vadba II

mihagersic-new


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Golden Tree o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna vadba 2.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
Glavna naloga je aktivacija mehanizma metaboličnega vklopa, ki predstavlja osnovo najnovejšega programa.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji