Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Preobrazbe / Zdaj je pa dovolj! Ugotovite, kako si je Rebeka nadela “novo postavo”
 

Zdaj je pa dovolj! Ugotovite, kako si je Rebeka nadela “novo postavo”

Predviden čas branja: 2 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 18/03/2021
Zdaj je pa dovolj! Ugotovite, kako si je Rebeka nadela “novo postavo”

Predstavljam ti mojo varovanko Rebeko in njeno noro preobrazbo!

Rebeka je še ena od zaposlenih mladih mamic, ki se je odločila, da letos obleče kopalke v svoji popolni postavi.

Rebeka pravi:

“No pa sem končno tudi jaz zbrala pogum za tale zapis . Skoraj 1 leto je že odkar sem naletela no Popolno postavo in skoraj 1 leto je že odkar je moje življenje ponovno postalo čudovito.

Ne morem reči, da sem imela celo življenje borbo s preveliko težo. Veliko sem se ukvarjala s športom, trenirala sem atletiko in plesala, potem pa je prišla gimnazija in fakulteta in resna zveza in ja kilogramčki so se začeli nabirati. Veliko časa sem preživela za knjigami, športala sem vedno manj in totalno sem se polenila. Med študijem sem imela tudi zahtevno službo, veliko sem se prehranjevala v avtu, na poti in pozno zvečer. Bila sem popvolnoma zasvojena z junk foodom in posledično vedno bolj nesrečna. Po porodu pa je moja teža dosegla vrhunec. Ves čas sem bila utrujena, brez energije, tečna in nikakor ne zgled, ki bi si ga želela za svojo malčico.

Vedno sem verjela v to, da ti stvari v življenju pridejo naproti, ko si pripravljen nanje in tudi pri meni je bilo tako. Tisti občutek ko ti nekaj v glavi naredi klik, ko si naveličan poslušanja »Vse to je v genih« in »Sprijazni se s tem takšna pač si«, ko dokončno rečeš ZDAJ JE PA DOVOLJ. No in ravno takrat sem na FB naletela na objave varovancev popolne postave. Njihove fotke in zgodbe so mi dale začetni zagon in od tam naprej je bila potrebna le še zelooooo močna volja . Začetek je bil težak tako kot vsi ampak očitno je bila vaša tista stvar, ki sem jo potrebovala, ki mi je odgovarjala. Popolnoma sem spremenila svoje prehranjevalne navade, začela sem telovaditi in kilogramčki so kar kopneli. Zelo sem hvaležna tudi za vašega Boštjana zaradi katerega sem postala pravi fitnes entuziast. Njegovi treningi so bili naporni in boleči ampak takooooo zelo učinkoviti.

Prigarala sem si postavo zaradi katere letos komaj čakam poletje . Postala sem prava pozitivka, energična in samozavestna. Popolnoma sem spremenila življenjske navade in ne poznam več nobenega izgovora, ki bi me lahko oviral na moji poti. Tisto »nimam časa« je le utopija, čas je vedno, le prioritete si moraš jasno začrtati. Sama sem mamica energični 3 letnici, delam kot vzgojiteljica v vrtcu, poleg tega pa sem tudi izredna študentka. In kljub vsemu uspem vsak dan pripraviti obroke, telovaditi in še mi zvečer ostane nekaj energije . Šport je del mojega vsakdana in brez njega ne znam več. Končno sem vse tisto kar sem si vedno želela biti in kar je najpomembneje za mojo malo sem najboljša mamica na svetu ona pa moja mini motivacija.

Tako, da Miha hvala za tole Popolno postavo, za slastne recepte, ki skrbijo da moji jedilniki niso nikoli dolgočasni in nenazadnje za čudovite trenerje, ki skrbijo, da so naše rite čvrste.

Pozdravček, Rebeka (ki letos komaj čaka poletje)

V ponos mi je, ko vidim rezultate, ki jih dosegajo moji varovanci. Štejem si v čast, da svojo preobrazbo zaupajo meni in ekipi Golden Tree, toda najbolj pa me veseli to, da jih večina sprejme nov, zdrav način življenja.

Tebi pa so takšni rezultati sedaj še lažje in hitreje dosegljivi. Z ekipo Golden Tree smo razvili nov program vodene vadbe Popolna Vadba II, ki temelji na zadnji študiji o izgubi maščobe, ki je dvignila ogromno prahu.

Če si želiš shujšati 5, 10 ali 15 kilogramov brez yo-yo efekta in je tvoj cilj lepo oblikovana postava…

Potem moraš nujno potencial Popolne Vadbe II izkoristiti tudi ti.

⇒ Priskrbi si svoj program Popolna Vadba II in si zagotovi ekspresno preobrazbo.

P.S. In ne odlašaj. Če kdaj, potem je danes idealen trenutek, da se lotiš uspešnega hujšanja.

Lep pozdrav,

Miha Geršič
Avtor uspešnice Popolna Vadba II

mihagersic-new


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Golden Tree o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna vadba 2.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
Glavna naloga je aktivacija mehanizma metaboličnega vklopa, ki predstavlja osnovo najnovejšega programa.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji