Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Nasveti / Pogosta vprašanja o Premium Collagen Complex-u
 

Pogosta vprašanja o Premium Collagen Complex-u

Predviden čas branja: 4 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 15/06/2022
Pogosta vprašanja o Premium Collagen Complex-u

Te motijo krhki nohti? Se ti dozdeva, da lasje niso več tako močni, gosti in sijoči, kot so bili nekoč? Ti med vadbo kolena prav nemarno škripajo?

Ne skrbi, verjetno se ne dogaja nič hudega. Razlog ponavadi tiči v preprosti resnici: čas beži.
Hja, z leti telo tvori vedno manj kolagena – tiste beljakovine, ki poskrbi, da je tvoja koža napeta, sklepi pa prožni.

A nikar tako pesimistično! Morda z leti res proizvedeš veliko manj kolagena, a obstaja rešitev: kolagen lahko vneseš v obliki pripravkov.

Ko se ti ob pogledu v ogledalo kolca po mladosti, zase ne storiš prav nič pametnega. Stopi raje v akcijo in poišči primeren kolagenski pripravek, ki bo poskrbel, da bodo tvoja koža, lasje in nohti ponovno zasijali.

Sam prisegam na kolagen v prahu Premium Collagen Complex. Gre za hidroliziran kolagen, ki se mu drugače reče tudi kolagenski peptid. Njegova prednost je v tem, da ga telo veliko lažje absorbira.

Pozitivni odzivi zadovoljnih strank, ki že uporabljajo kolagen v prahu Premium Collagen Complex, me vedno znova navdušijo. Noro, koliko vas pravi, da jim je ta pripravek življenje obrnil na bolje!

A ker je naš produkt inovativen in v marsičem edinstven, se pred nakupom na nas pogosto obračate z vprašanji. V nadaljevanju te čakajo odgovori na nekaj najpogostejših vprašanj.

KAZALO:

  1. POGOSTA VPRAŠANJA
  2. 100 % NARAVEN PRIPOMOČEK ZA 100 % UŽIVANJE ŽIVLJENJA!

POGOSTA VPRAŠANJA

KAKO NAJ UŽIVAM PREMIUM COLLAGEN COMPLEX?

Priporočeno je, da dve priloženi merici Golden Tree Premium Collagen Complex-a zmešaš z limonado, s kozarcem vode ali smoothijem.

Za maksimalen učinek je ključno, da rešitev uporabljaš vsak dan, enkrat dnevno.
Kdaj tekom dneva, je tvoja odločitev. Pomembno je, da ta navada postane tvoja dnevna rutina.

JE NORMALNO, DA SE KOLAGEN STRDI V KOŠČKE IN SPRIME NA DNO?

Grudice so normalne zato, ker je izdelek popolnoma naraven in ne vsebuje aditivov, npr. sredstev proti sprijemanju, tako kot mnogo drugih izdelkov. Hidroliziran kolagen se sicer lepo stopi, ostanejo pa predvsem koščki mletih datljev in mletih sušenih borovnic.

ALI KOLAGEN VSEBUJE GLUTEN?

Izdelek ne vsebuje umetnih sladil, glutena ali laktoze (v primeru hujših alergij na gluten ali laktozo izdelek odsvetujemo, saj lahko vsebuje sledi), prav tako pa smo določili stroge pogoje, da kompleks ne sme vsebovati težkih kovin.

JE PREMIUM COLLAGEN COMPLEX PRIMEREN ZA VEGANE?

Kolagen je beljakovina, ki nastaja v živalih in ljudeh. Rastline tvorbe kolagena niso zmožne, zato veganski kolagen ne obstaja. Vegani si lahko pomagajo s t. i. veganskimi kolagen boosterji oz. pospeševalci, ki spodbudijo tvorbo lastnega kolagena v telesu. Sem na primer spadajo vitamin C, MSM, silika, cink in aminokisline (prolin, glicin, lizin).

ALI KOLAGEN LAHKO UŽIVAM V ČASU NOSEČNOSTI/DOJENJA?

Uživanje prehranskega dopolnila uradno ni testirano na nosečnicah in doječih mamicah, zato se pred uporabo posvetuj z izbranim ginekologom ali pediatrom.

Kako pogosto uživati hidroliziran kolagen

ALI LAHKO UŽIVAM VAŠ KOLAGEN, ČE SEM ALERGIČEN NA RIBE?

V Premium Collagen Complex-u je ribji kolagen, tako iz sladkovodnih kot tudi iz morskih rib. V primeru alergije ti uživanje odsvetujem.

ALI JE VAŠ KOLAGEN TESTIRAN ZA VSEBNOST TEŽKIH KOVIN?

Seveda! Naš kolagen je preverjeno brez težkih kovin, pesticidov ali bakterij.

ALI PREMIUM COLLAGEN COMPLEX USTREZA STANDARDU “HALAL”?

Ribji in goveji kolagen imata oba certifikata – Halal in Kosher.

JE V IZDELKU KEMIJSKI SILICIJEV DIOKSID?

Kemijskega silicijevega dioksida ni v izdelku. Ravno v tem je prednost našega izdelka, saj je kemijsko pridobivanje pogosta izbira drugih proizvajalcev. V Premium Collagen Complex-u je silika iz naravnega ekstrakta bambusa.

HIDROLIZIRAN KOLAGEN NAJ BI BIL NEVTRALEN TAKO PO OKUSU KOT TUDI PO VONJU. ZAKAJ IMA PCC TAKO IZRAZIT OKUS PO RIBAH?

Kolageni v obliki praškov so res nevtralnega okusa in vonja, ko jih zmešamo z vodo. Ribji kolagen rahlo, res rahlo spominja na ribe. Najbolj “problematičen” pa je jajčni kolagen, ki ima močan vonj in okus. Ko ga zmešamo z vodo, sta okus in vonj še intenzivnejša. Ker pa je ultra učinkovit, ga nikakor nismo želeli izpustiti iz recepture. Odločili smo se, da vonj in okus zakrijemo na popolnoma naraven način, kar pa ni lahka naloga. Premium Collagen Complex tako ne vsebuje umetnih sladil in ostalih aditivov (za razliko od nekaterih drugih izdelkov).
Ravno umetna sladila in aditivi namreč popolnoma zakrijejo okus naravnih sestavin, zaradi česar pa lahko na dolgi rok trpi zdravje.

ALI LAHKO ZAGOTOVITE, DA PCC NE VSEBUJE HORMONSKIH MOTILCEV?

Da, kar se tiče živalskih izdelkov v mešanici, dobavitelji surovin to zagotavljajo. Tudi pri rastlinskih surovinah to sploh ni vprašanje, embalaža pa ustreza vsem najnovejšim standardom o varni in “free-from” embalaži.

JE MOŽNA OKUŽBA Z BAKTERIJAMI IN ZAJEDAVCI V GOVEDINI? LAHKO ZAGOTOVITE, DA SE TO NE MORE ZGODITI?

To se ne more zgoditi, saj je izdelek izredno kontroliran in steriliziran. Zajedavci in bakterije tega procesa ne preživijo.

IZ ČESA JE PRIDOBLJENA HIALURONSKA KISLINA?

Hialuronska kislina v Premium Collagen Complex-u je naravno prisotna v jajčnem kolagenu/membrani in kot takšna je najbolj podobna hialuronski kislini, ki jo proizvaja naše telo.

DVAKRAT SEM NAROČILA KOLAGEN. ZAKAJ JE BARVA VSAKIČ DRUGAČNA?

Borovnica je “živa sestavina”. Ker je popolnoma naravna, prihaja do rahlih variacij, kar lahko minimalno vpliva na samo barvo.
Če bi šlo za sintetično pridelana snov, bi barva lahko ostala enaka. Vendar pa za nas to ne pride v poštev, ker sta kakovost in 100 % naraven izdelek tisto, za čemer stojimo.

100 % NARAVEN PRIPOMOČEK ZA 100 % UŽIVANJE ŽIVLJENJA!

Premium Collagen Complex - pogosta vprašanja

Takole, kot vidiš, je kolagen v prahu Premium Collagen Complex produkt, ki je po eni strani popolnoma naraven, po drugi strani pa neverjetno učinkovit!

Tekom staranja se naše telo sooča z določenimi izzivi, a za to, da se jim postaviš po robu, ne potrebuješ čarobne paličice! Z uživanjem pravih živil in pripravkov poskrbiš za prožnost kože, gibčnost sklepov, zdravje črevesja in še bi lahko našteval.

Sam sem življenje posvetil svetovanju za telesno preobrazbo in zdrav življenjski slog. Lahko ti zagotovim, da je s predanim delom na sebi mogoče premikati gore. Hidroliziran kolagen nedvomno sodi v dnevno rutino vsakega, ki želi napredovati.

Zajemi življenje z veliko žlico! Privošči si Premium Collagen Complex in se prepusti navdušenju nad rezultati.

Blagodejni učinki Premium Collagen Complex-a te bodo zagotovo navdušili. Verjetno ti zvenim slepo prepričan v svoje stališče, a moje prepričanje izhaja iz lastnih izkušenj in pričevanj mnogih zadovoljnih strank.

Poskusi, in v primeru, da izdelek pri tebi ne deluje, ti v celoti povrnem kupnino. Ker vsak dan dobivam navdušena sporočila zadovoljnih strank, pa upam, da se mi s pozitivno izkušnjo kmalu oglasiš tudi ti.

Upaj si in pomagaj telesu ohraniti prožnost in mladost.

Da se – daj si priložnost in zasij!

Zvezdice

Mislim, da resnično deluje.
Nohti so trdi, lasje rastejo, koža je gladka.

Tjaša P. [preverjen kupec]

Zvezdice

Uporabljam ga ze kar nekaj cas in sem zelo zadovolna.Lasje hitreje rastejo,nohti so trsi,tudi kozo imam lepso.Skratka probajte,nebo vam zal.

Andreja L. [preverjen kupec]

Zvezdice

Zelo mi pomaga pri mojih sklepih vsem bi ga priporočala jaz ga jemljem že 1leto.

Francka C. [preverjen kupec]

Zvezdice

Dobro vpliva na lase,nohte, mislim da tudi na kosti in sklepe. Bolj so gibljivi. Je pa tudi dobrega okusa. Priporočili smo ga tudi prijateljem.

Justina M. [preverjen kupec]


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Golden Tree o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna vadba 2.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
Narejen po najvišjih standardih kakovosti in brez uporabe bližnjic.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji