Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Strokovnjaki / Dr. Matic Fabjan

Dr. Matic Fabjan

Plastični kirurg

Dr. Matic Fabjan je specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Ima dvajsetletne izkušnje z najzahtevnejšimi posegi na področju plastične in estetske kirurgije. Je eden od soustanoviteljev klinike Estetika Fabjan in Medical Fabjan, kjer so v zadnjih dveh desetletjih delovanja pomagali že več kot 30.000 pacientom. Ukvarja se s posegi plastične in estetske kirurgije, ambulantnimi estetskimi posegi in laserskimi posegi.

Je aktivni član Mednarodnega društva estetske in plastične kirurgije (ISAPS – International Society of Aesthetic Plastic Surgery). Je velik zagovornik zdravega načina življenja, uravnotežene prehrane in športa, zato ga v prostem času lahko srečate na potepu z družino v hribih, na kolesu ali morju.

Specializiran je za celotno področje plastične kirurgije. Je tudi eden izmed redkih specializiranih kirurgov v Sloveniji z dolgoletnimi izkušnjami na področjih, ki so zelo nišna, kot je denimo operacija nosu.

V zadnjem letu je poleg Šenčurja, Kolombana, Nove Gorice, Celja in Maribora, odprl še kliniko v Ljubljani, ki poleg estetskih posegov ponuja tudi specialistične dermatološke storitve. Najpogostejši poseg v tej kliniki je odstranitev nevarnih in nenevarnih znamenj, sledijo pa še manjši kozmetični posegi, kot so botoks in polnila.

matic-fabjan

Glavne storitve, ki jih ponuja kirurgija Fabjan, so:

Dr. Matic Fabjan je velik strokovnjak na svojem področju. Ker ima skrb za zdravje zanj velik pomen, je prispeval k zasnovi štirih izjemno učinkovitih izdelkov: kreme Ageless, prehranskega dodatka na osnovi kolagena – Premium Collagen Complex-a, seruma Spotless in kreme za telo Bloom.

 

Več o dr. Maticu Fabjanu in njegovem delu:

https://www.fabjan.si/

Linkedin

Naš strokovnjak za plastično, rekonstruktivno in estetsko kirurgijo dr. Matic Fabjan priporoča naslednja izdelka: Ageless, Premium Collagen Complex, Spotless in Bloom.

S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji