Ne spreglej 🧐  Začenja se novo poglavje v naši zgodbi  👉  “Preberi tukaj”
Domov / Nasveti / Complete Biotics: 10 zgodb o uspehu (in urejeni prebavi)
 

Complete Biotics: 10 zgodb o uspehu (in urejeni prebavi)

Predviden čas branja: 4 min
Napisal/a: Miha Geršič
Datum objave: 14/10/2022
Complete Biotics: 10 zgodb o uspehu (in urejeni prebavi)

Če so prebavne težave postale tvoja stalnica, je skrajni čas, da ukrepaš!

Napihnjenost, tiščanje in zvijanje v trebuhu, zaprtost ali pogosto odvajanje blata, vetrovi …

To so neizprosni znaki, da potrebuješ nekaj pomoči. Še posebej, če paziš, kaj ješ, pa še vedno ni nobenega napredka.

Zagotovo že poznaš probiotike … To so tiste bakterije, ki so za črevesje koristne, a ves čas bijejo bitko s slabimi bakterijami, ki hočejo prevesiti ravnovesje v svojo korist.

Če bitko izgubijo, se to takoj pozna na prebavi.

Pa ne samo na prebavi …

Zdravje se namreč začne v črevesju, ki je center imunskega sistema. Tu nastajajo imunske celice, zato so koristne črevesne bakterije odgovorne tudi za dobro počutje in splošno odpornost.

Zdaj se lahko prepričaš, da so probiotiki prava rešitev za tvojo prebavo. Pri odločitvi ti lahko pomagajo izkušnje naših uporabnikov in uporabnic – med njimi je veliko tistih, ki mikrobiološke kulture Complete Biotics redno uživajo.

5-zvezdic-150x20

»Odlično. Pomagajo mi pri prebavnih težavah, kot so vetrovi, napihnjenost, zaprtje.«

Alenka R. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

»Odlični, nisem več napihnjena pa tudi prebava je boljša, jemljem že skoraj leto dni.«

Maja K. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

»Meni so zelo pomagale glede vsega, počutja, energije, črevesja,prebave.Naročila sem jih tudi za sina.Jemala sem 3 mesece. Še jih bom naročila zase. Vmes sem naredila prekinitev. Hvala in vse dobro. Lep pozdrav Gordana«

Gordana P. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

»Zaradi vsakodnevnega jemanja zdravil sem imela zelo počasno prebavo. Od kar jem Complete Biotics redno odvajam in se tud boljše počutim. Pred tem sem probala že druge probiotike, vendar pri nobenih nisem videla posebnega izboljšanja.«

Barbara T. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

»Zelooo zadovoljna…že več kot tri leta uporabnica…vmes delam krajše pavze. Tam nekje okoli
45 leta starosti ali pa še malo prej sem opazila, da že navaden dopust name vpliva tako, da mi prebava “zaštrika”, malo je še dodalo predmensko obdobje…. Ena kapsula zjutraj in vse štima…Toplo priporočam, ker res deluje 👌😊«

Biserka T. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

»Jaz in fant sva zelo zadovoljna. Občasno oz. po potrebi ga uporablja. Sem se pa morala nanj privaditi, ker se je samo meni v začetku zdel premočan, sploh če sem v celem dnevu pojedla bolj malo hrane. Pred kratkim sva celo s takojšnjim začetkom jemanja preprečila nadaljni razvoj trebušne viroze, ker so se drugi družinski člani brez uporabe počutili precej slabše od naju, čeprav sem jim povedala, da to ni zdravilo, ampak pripomore k zdravemu ravnovesju… Lep pozdrav«

Karmen P. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

»Pozdravljeni. Sem zelo zadovoljna, moja prebava se je popolnoma uredila, ni več težav kot so bile pred dvema mesecema. Tako da hvala , ko mi bo zmanjkalo bom ponovno naročila.«

Jožica J. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

»Že nekaj časa sem iskala probiotik s čimveč različnimi acidofilnimi bakterijami. S Complete Biotics sem zadela v polno .Jemljem ga že nekaj mesecev in sem si uredila prebavo in počutje ,kot se šika. Tudi energije mi ne manjka. Sem ga že in ga bom še,z veseljem, priporočila mojim dobrim prijateljem in znancem.«

Ester Ž. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

»Moram priznati , da nad vsemi pričakovanji … napihnjenost je izzvenela skoraj, najlepše pa je ,da nimam več napadov lakote top!«

Monika S. [preverjen kupec]

5-zvezdic-150x20

»Jemljem ga ze vec kot 3 mesece in resnicno deluje. Priporocam!«

Elvis K. [preverjen kupec]

Ko enkrat najdeš svojega, je zmaga tvoja. Probiotiki niso vsi enaki, čeprav morda tako deluje na prvo žogo …

Tudi naši uporabniki in uporabnice so jih preizkusili že kar nekaj, a zdaj ostajajo zvesti le enemu. Ne samo zato, ker so opazili pozitivne spremembe v prebavi in počutju, njihove izkušnje potrjuje tudi znanost.

Prvič, pomembno je, da je v enem odmerku čim več različnih mikrobioloških sevov. Le tako lahko dobiš celostno podporo, saj vsak sev opravlja svojo nalogo v črevesju. V Complete Biotics lahko najdeš kar 15 različnih sevov kultur mlečnokislinskih bakterij in 5 sevov kultur bifidobakterij.

Drugič, večje število živih mikroorganizmov pomeni tudi večje koristi za zdravje. V eni kapsuli Complete Biotics se nahaja kar 20 milijard živih kultur.

Tretjič, žive probiotične bakterije morajo prispeti tja, kjer so potrebne – v črevesje. Če v želodcu ali nekje na poti do tja umrejo, je vse skupaj brez učinka. Ravno zato smo poskrbeli za posebne kapsule GAR HPMC, ki so odporne na želodčno kislino. Golden Tree Complete Biotics - 10 zgodb o uspehu (in urejeni prebavi)

Skratka, popolne mikrobiološke kulture z vsem, kar tvoja prebava potrebuje, da jo ponovno vrneš v normalo.

Complete Biotics te bodo podprli v vsem, kar počneš. Lahko jih jemlješ za vzdrževanje dobre prebave, nepogrešljivi pa so tudi v času, ko jemlješ antibiotike, se odpravljaš na dopust, pa seveda v sezoni grip in prehladov.

1 kapsula na dan, in že si kos novim izzivom.

Preizkusi Complete Biotics tudi ti in se pridruži našim uporabnikom, ki so probiotike že vključili v svojo vsakodnevno rutino.

P. S. Če se zgodi, da probiotiki ne bodo izpolnili tvojih pričakovanj, jih lahko enostavno vrneš, mi pa ti povrnemo denar – brez komplikacij.


Deli na socialnih omrežjih

O Mihu

Napisal Miha Geršič, ki je soustanovitelj portala Golden Tree o aktivnem in zdravem življenju, ki ga mesečno obišče več kot 200.000 bralcev, ter avtor uspešnic Popolna Vadba & Popolna vadba 2.

Preberi več o avtorju
PRIPOROČAMO
Izdelek, ki je bil uporabljen v blogu.
100% naravna mešanica 20 edinstvenih probiotičnih bakterijskih sevov s kar 20 milijardami kultur na kapsulo.
KOMENTARJI
Vsi komentarji naših zvestih bralcev
S pravimi nasveti in informacijami zmore vsak - tudi ti!
Vpiši svoj email in prejemaj brezplačne nasvete, ki so pomagali že več kot 10.000 Slovencem in Slovenkam.
Bodimo prijatelji